De ha megjegyezhetném, szerintem Briana egyáltalán nem fantasztikus nő. Egy fantasztikus nő nem ilyen. De ez persze relatív.
Louis Tomlinson az Egyesült Államokba költözött, hogy közel lehessen születendő gyermehéhez
2016. január 13. 17:17
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Kíváncsi vagyok én is a babára.
De ha megjegyezhetném, szerintem Briana egyáltalán nem fantasztikus nő. Egy fantasztikus nő nem ilyen. De ez persze relatív.
2016. január 13. 18:28
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
nem akarok szemétnek hangzani, és aki ismer az tudja hogy a 1D a szívem csücske; de nekem sehogy sem klappol ez az egész... Nem tudom mi, de valami nagyon nem stimmel a csaj köröl, Louis reakcióiról meg már ne is beszéljünk...
2016. január 13. 18:39
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Idézet (Vivien Sz. @ 2016.01.13. 15:46)
Akkora egy kamu az a baba... Valaki ezt kajak beveszi? Ne már...
Lounak 1000 alkalma lett volna azt mondani, h az övé gyerek, de mit reagált mikor megkérdezték? "Érdekes hónapok elé nézünk" Csak egy részeg éjszaka, ami tökéletes alkalom volt, hogy kreáljanak egy újabb hülyeséget. (Miért? ...talán Larry miatt. Idk) Just sayin'. Ha meg mégis lesz gyerek, az sem 100% h az övé, főleg míg ő maga ki nem mondja, mert még nem tette meg egyszer sem.
Lounak 1000 alkalma lett volna azt mondani, h az övé gyerek, de mit reagált mikor megkérdezték? "Érdekes hónapok elé nézünk" Csak egy részeg éjszaka, ami tökéletes alkalom volt, hogy kreáljanak egy újabb hülyeséget. (Miért? ...talán Larry miatt. Idk) Just sayin'. Ha meg mégis lesz gyerek, az sem 100% h az övé, főleg míg ő maga ki nem mondja, mert még nem tette meg egyszer sem.
Nagyon adom a válaszod,és Larry 4ever
2016. január 13. 18:45
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Játsza az apukát de én a helyébe dns tesztett csináltatnék mert a csaj nem vele feküdt le egyedül abban az időszakban amikor a baba fogant ezt a csaj ismerősei mondták tehát esélyes hogy nem is ő az apa, csak a pénzes balek akinek a nyakába varják más gyerekét
2016. január 13. 18:57
Nekem még mindig homályos a dolog. Nem tudom...olyan furcsa az egész.
2016. január 14. 10:23
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Már megint Larry!! Ez kiborító, többször vállalta Louis,hogy ő a gyerek apja és,hogy igen, Briana terhes. Undorító,hogy még ide is behozzátok Larryt, uramisten,hány ilyen idióta van, aki 5 év és 10 millió "nem, nem igaz, az egész kamu" után is szeretné mindenkinek bemesélni,hogy Larry igaz. És még csodálkoznak a rajongók,hogy mindenki lebuzizza őket, hát ha ilyen "támogató és segítőkész" rajongótábora IS van a fiúknak az teljesen érthető....Egyébként én is megcsináltatnám a DNS tesztet,mert Briana..hát nem tűnik megbízhatónak, inkább a pénzéhes szuka áll hozzá közelebb. Louis viszont mindenképpen csodálatos apuka lesz, nem fog csalódást okozni a gyerekének, mint ahogy az ő apja tette, amikor elhagyta 2!!! hónapos korában, majd újra haverkodni akart vele,mikor a fia híres lett. Ezért is a nevelőapjának a nevét viseli a Tomlinsont. Azt pedig nem várhatjátok el,hogy együtt legyen Brianával, akit nem szeret...annyi válás van manapság, igazából az egészet ennek is fel lehet fogni, ha valaki nagyon kötözködni akar. Daniellel pedig nagyon szurkolok,hogy összejöjjön minden, mert nagyon helyes, aranyos kis csaj
2016. január 14. 11:31
|
|
Barta Nikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 251712 offline
|
Mindenhol errol van szo... En sem tudom hogy mivan egyik helyrol azt hallom hogy nemlesz baba masikrol meg azt hogy lesz.... Majd kiderul ha megszuletik...
2016. január 14. 18:56
|
|
liluska888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.10. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 252187 offline
|
Szerintem Louis nagyon jó apa lesz.Szurkolok neki!<3
2016. január 15. 07:22
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Ez ledves volt
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: