Vészesen közeledik a szülés időpontja, így a brit szupersztár az Egyesült Államokba tette át székhelyét, hogy közel lehessen a kicsihez és édesanyjához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinson az Egyesült Államokba költözött, hogy közel lehessen születendő gyermehéhez
2016. január 13. 10:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. január 13. 12:29
Ahogy gondolja!!De én még mindig jobban örülnék ha újra össze jönne Elenorral szerintem nagyon cukik voltak együtt:)
2016. január 13. 12:47
Én még mindig nem nagyon hiszem el ezt a baba dolgot, csak majd akkor ha kép is lesz
2016. január 13. 12:53
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én még mindig nem hiszem el, hogy gyereke lesz egy olyan nőtől, akihez semmi nem fűzi csak egy egy éjszakás kaland. Ezt én képtelen vagyok feldolgozni, fogalmam sincs miért.
Nem tudom Danielle mit szól a történtekhez, de ha megszületik a pici, Louis minden idejét le fogja foglalni, fáradt lesz, kimerült, ebből adódóan ingerlékeny, és nem mellesleg rengeteg időt fog együtt tölteni a gyermeke anyjával, és lehet a régi fellángolás újra fellobban, hiszen valami oka biztos lehetett annak, hogy ágyba bújtak egymással, még ha csupán egy alkalommal is...
Nem tudom Danielle mit szól a történtekhez, de ha megszületik a pici, Louis minden idejét le fogja foglalni, fáradt lesz, kimerült, ebből adódóan ingerlékeny, és nem mellesleg rengeteg időt fog együtt tölteni a gyermeke anyjával, és lehet a régi fellángolás újra fellobban, hiszen valami oka biztos lehetett annak, hogy ágyba bújtak egymással, még ha csupán egy alkalommal is...
2016. január 13. 14:15
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Rimantikus álmodozók vagytok! Miért kell különösebb indok ahhoz hogy valaki megk****jen egy nőt. Elég ha csak csinos a pofija, bomba a teste. Egy alkoholmámoros buli utáni hancúrhoz nem kellene komplikált érzelmek. Látszik hogy a kommentelők többsége még kb. az első csókon sincs túl, mit tudnának akkor a szexről meg a kapcsolatokról. El kell fogadni végre hogy ez van! Becsúszott, de felnőttek módjára közösen vállalják a felelősséget még ha nincs is közöttük érzelmi kapcsolat. Azt hiszitek ez ritka dolog? Tévedtek! Mennyi ilyen van! Nem kell ezen ledöbbenni! Minden jót Nekik a jövőben a gyermekükhöz és a párkapcsolataikhoz is! Ja és szerintem Eleanort is el kellene már felejteni. Kétlem hogy Louis valaha is mégegyszer összejönne vele! Lerágott csont!
2016. január 13. 14:26
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Oh de cuki tőle. Kíváncsi vagyok , milyen lesz a pici <3
2016. január 13. 14:47
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Ez minden csak nem cuki tőle! Ő csinálta, felelősséggel tartozik, ennyi a minimum amit megtehet. Már ne haragudj, de hogy lehet a cuki szóval jellemezni ezt a helyzetet? Egyébként meg szerintem mindent meg fognak tenni annak érdekében hogy ne kerüljön nyilvánosságra kép a babáról. Hiszen mindenki azt akarja tudni mennyire hasonlít Louisra. Hülyèk lennének kiplakàtolni a képével a világsajtót.
2016. január 13. 15:09
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Kíváncsi leszek a kisbabára.
2016. január 13. 15:13
Én is kíváncsi vagyok a babára.
Amúgy meg: a negatív kommentelők már megint miért irogatnak ide? Oké, ha nem szereted a OneDirectiont, nem, de egy kisbaba azért mégis csak aranyos dolog, ne fikázzátok már ezt is le..
Én se vagyok akkora 1D fan, de egy ilyen hírnek lehet örülni.
Amúgy meg: a negatív kommentelők már megint miért irogatnak ide? Oké, ha nem szereted a OneDirectiont, nem, de egy kisbaba azért mégis csak aranyos dolog, ne fikázzátok már ezt is le..
2016. január 13. 15:16
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Idézet (Lambika @ 2016.01.13. 15:06)
ne tegyenek úgy, mintha annyira érdekelné ez a gyerek. A bulik, meg a drogok mindennél fontosabbak neki.
Nem akarok bunkó lenni, de miért vagy ilyen Louissal?
És miért nem lehet örülni egy kicsinek? A saját gyerekednek se fogsz örülni vagy mi?
2016. január 13. 15:16
Nagyon aranyos tőle!
Biztosan nagyon kis édes lesz a pici!
Biztosan nagyon kis édes lesz a pici!
1 felhasználónak tetszik:
Kincses Bogi
2016. január 13. 15:29
|
Hoxa18 |
|
Nem a baba nem cuki. Hogy lehet azt irni, hogy de cuki hogy oda költözik hogy a gyereke mellett legyen. Ez a kötelessége könyörgöm! És Én pont nem fanyalogtam már ne is haragudj...
2016. január 13. 15:33
|
|
|
Idézet (Hoxa18 @ 2016.01.13. 15:32)
Kincses Bogi nem "Luisz" hanem "Lui". Azért ez egy rajongónak alap.....
Nem akarok bunkó lenni, de nem jól írtad a nevét
2016. január 13. 15:46
|
|
Vivien Sz.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 242254 offline
|
Akkora egy kamu az a baba... Valaki ezt kajak beveszi? Ne már...
Lounak 1000 alkalma lett volna azt mondani, h az övé gyerek, de mit reagált mikor megkérdezték? "Érdekes hónapok elé nézünk" Csak egy részeg éjszaka, ami tökéletes alkalom volt, hogy kreáljanak egy újabb hülyeséget. (Miért? ...talán Larry miatt. Idk) Just sayin'. Ha meg mégis lesz gyerek, az sem 100% h az övé, főleg míg ő maga ki nem mondja, mert még nem tette meg egyszer sem.
Lounak 1000 alkalma lett volna azt mondani, h az övé gyerek, de mit reagált mikor megkérdezték? "Érdekes hónapok elé nézünk" Csak egy részeg éjszaka, ami tökéletes alkalom volt, hogy kreáljanak egy újabb hülyeséget. (Miért? ...talán Larry miatt. Idk) Just sayin'. Ha meg mégis lesz gyerek, az sem 100% h az övé, főleg míg ő maga ki nem mondja, mert még nem tette meg egyszer sem.
2016. január 13. 15:55
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Vivien Sz. @ 2016.01.13. 15:46)
Akkora egy kamu az a baba... Valaki ezt kajak beveszi? Ne már...
még mindig aktuális ez a Larry szarság???
2016. január 13. 16:02
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Biztos hogy nagyon jo apuka lesz Louisból
Alig várom hogy lássam a kicsi Louist
Alig várom hogy lássam a kicsi Louist
1 felhasználónak tetszik:
Kincses Bogi
2016. január 13. 16:08
|
|
Vivien Sz.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 242254 offline
|
Idézet (Lambika @ 2016.01.13. 15:55)
még mindig aktuális ez a Larry szarság???

Igen, képzeld, még mindig aktuális, és az is marad!! valamint oda írtam h "idk" gyengébbek (te) kedvéért I don't know-ot jelent, azaz nem tudom. -.-"
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.