Kulcskaraktertől búcsúzik a Pretty Little Liars
2016. január 13. 21:00
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Gondoltam, hogy Cece lesz az, aki meghal. Nekem tetszett az új rész, csak a végén azt vártam, hogy sms-t kapnak a csajok, de nem. Kíváncsian várom a folytatást.
2016. január 13. 21:43
Nagyon szerettem a PLL-t, de szerintem abbahagyhatnák már, csak feleslegesen húzzák. Nagyon vacillálok, hogy belekezdjek -e az új évadba, mert az előző évadzáró csalódás volt.
2016. január 13. 22:31
Annyit vartam erre a reszre,es meg kell mondjam nem csalodtam.Nagyon tetszett tele volt meglepetesekkel.*-*
2016. január 13. 22:48
Nekem tetszett a mostani rész, és jó volt, hogy ugrottak az időben a sorozat készítői, mert így csak még izgalmasabb lesz az évad maradék fele.
2016. január 14. 15:26
|
|
Scarlet Witchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 249144 offline
|
Most néztem meg a részt, és nekem tetszett, kezdetnek nem rossz. Twitteren olvastam az adott szereplő haláláról, nem is lepődtem meg, teljesen kiszámítható volt a csavar - de ennek ellenére kíváncsi vagyok mit hoznak ki a szálból. Emily, Spencer és Caleb megleptek, de összességében jó kezdete az évadnak.
2016. január 14. 18:38
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Idézet (Lilly066 @ 2016.01.14. 14:42)
Hol tudom megnézni a 7. évad elsõ részét, mert én nem találom sehol. (Nem olvastam még el a cikket)
Nem is fogod sehol se találni, mivel nincs 7.évad, csak a 6.évad folytatása 6x11.
2016. január 16. 10:49
Tegnap este néztem meg az új részt, ezért is csak most kattintottam rá erre a cikkre. -A halálával kapcsolatban én a 3. variációt tartom igaznak; szerintem az új gonosz ölte meg. De hát ez a Pretty Little Liars. Semmi sem az, aminek tűnik. Majd kiderül az igazság - valószínűleg a sorozat végén. Addig is kíváncsian várom a folytatást!
2016. április 30. 22:02
|
miholicsmateúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 256014 offline
|
Valaki azt el tudná mondani, hogy a PLL 4.évadátol melyik oldalon tudom magyar szinkronnal nézni ?
Választ előre is köszönöm.
Választ előre is köszönöm.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: