A One Direction végre megkezdte jól megérdemelt szabadságát, ez pedig egyet jelent azzal is, hogy a srácok időt szánhatnak arra, amire korábban nem volt alkalmuk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hallgass bele Liam Payne első szólódalába!
2016. január 13. 09:07
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. január 13. 14:24
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Mi van? Niall színészkedni akar? Liam most rögzíti a szólóalbumát? Régen olvastam ekkora sz*r cikket! Liam csak közreműködik Juicy J vagy mi a rák a neve rapper albumán. Harry írt négy dalt, de nem ő szerepel mellettük előadóként. Niall meg hol mondta hogy színészkedni akar??? Ez szánalmasan sz*r egy cikk!!!!
2016. január 13. 14:29
ezt nem szabadságnak hívják hogy mindengyik fiú a bandából szólókarrierje kezd. (ahogy Harry is) ..
igaz nem annyira szeretem a fiúkat, de azért vannak jó számaik is, és nem szeretném hogyha szétválna a banda..
igaz nem annyira szeretem a fiúkat, de azért vannak jó számaik is, és nem szeretném hogyha szétválna a banda..
2016. január 13. 15:20
Dallamosnak tűnik, de mennyi 1D-s cikk mostanság (pedig én azt hittem a pihenőjükkel végül lecsendesülnek kicsit).
2016. január 13. 16:34
Naaa ez egyáltalán nem biztos hogy szólókarrier,valószínű nem is az ő dala,csak együtt dolgozik Juicy J-vel.
Persze attól még fontolgathat szólókarriert de ez nem annak a manifesztációja.
Persze attól még fontolgathat szólókarriert de ez nem annak a manifesztációja.
2016. január 13. 17:15
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
ez biztos nem az ő dala lesz, hanem juicy j -é...ez egyszerűen nem liam
2016. január 14. 11:36
|
|
Barta Nikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 251712 offline
|
Ez nem Liam dala((szerintem)),nekem megvan Liam es Juicy snapje is es Juicy J tette ki es akkor is felvett egy ilyen hasonlo ritmusu vagy mi dalt amikor Liam mar nem volt ott veluk.
2016. január 14. 14:45
Hmm, szerintem is, lehetséges, hogy nem az övé.
Egyébként nem rossz
Egyébként nem rossz
2016. január 14. 18:08
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Hát... erősen kétlem hogy ez Liam dala lenne - már csak azért is amiket lent írnak, szóval veletek kell egyet értenem - legfőképpen azért mert Liamnek egyáltalán nem ez a stílusa, viszont még ha e felé az irányzat felé is hajlana, én akkor is szívesen hallgatnék tőle mindent. Igazság szerint már én is kíváncsian várom, hogy mit hoz ki ebből az egy évből
2016. január 14. 18:34
|
|
liluska888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.10. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 252187 offline
|
Ez tényleg nem Liam stílusa,de drukkolok neki hátha lesz valami jó kis száma!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: