Ma este tűzi műsorára az ABC Family utódja, a Freeform a Pretty Little Liars folytatását, melyben immár az öt évvel későbbi jövőbe kaphatunk betekintést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ennyit változtak a Pretty Little Liars sztárjai a kezdetektől napjainkig
2016. január 12. 13:56
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. január 12. 14:05
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Hanna és Caleb neeeeeeee. Imádtam őket. Meg Ezrát és Ariát is és Paiget és Emilyt.
2016. január 12. 14:34
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Nagyon jo kis cikk lett.
bár én még csak most kezdtem el a 4. Évadot ha a suli nem volna egész nap megállás nélkül azt nézném, de sajnos ezt nem lehet és be kell elegednem a napi eggyel... :/
2016. január 12. 15:45
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 online
|
Anyám, fel se tűnt, hogy elszaladt az idő. Most volt a nyári finálé, máris itt a január és persze az új PLL részek. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, mondhatni tűkön ülök.
2016. január 12. 16:10
Jesszus nagyon várom *--* Jó lesz újra nézni:) Már nagyon hiányzott<3 Jó kis cikk ^^
2016. január 12. 16:43
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Nagyon érdekes cikk lett.Alig várom a folytatást♡
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: