Starity

Zárt osztályon kezelik az egykori Big Brother-győztest

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. január 12. 10:57 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A Big Brother első szériájának győztese, Párkányi Évi egyre rosszabb állapotban van.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. január 12. 14:42 #2
- törölt felhasználó -    
Szegény sad.gif
Remélem minél hamarabb meggyógyul.
2016. január 12. 16:30 #3
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Úristen hogy meghízott. Borzasztó, hogy ennyire megbolondult a valóságtalan só után. sad.gif
2016. január 12. 16:35 #4
- törölt felhasználó -    
Emlékszem már több mint egy évtizeddel ezelőtt is róla olvastam az újságokban, de sosem értettem pontosan mi lett vele.
2016. január 12. 16:40 #5
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nekem is az tűnt fel elsőre, hogy iszonyúan meghízott. Anno a Big Brotherben sem volt egy manöken, de azért csinos molett testalkattal rendelkezett. Régebben is lehetett hallani a hedonista önpusztító életmódjáról, és talán pont az a probléma gyökere, hogy diliházba dugták. Én speciel biztos vagyok benne, hogy a diliházba kerülők 90%-a az antidepresszánsok és hangulatjavítók hatásának köszönheti a folyamatos állapotromlást, a skizofréniát és a tudathasadás egyéb típusainak kialakulását. Sajnos a munkahelyemen a pszichiáterek is tömik Frontinnal és az egyéb klonazepám hatóanyagú sz*rokkal a 15-16 éves kamaszokat, akiknek valós megoldandó problémáik vannak. Én személy szerint nem értek egyet ezzel, de, ha az orvos kiírja, sajnos nem válazstás kérdése, be kell adnom neki. Szerintem Évát is hasonlóképpen vághatták tönkre. Sajnálom. Kívánom, hogy jöjjön egyenesbe az élete.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!