Barátok közt: Robi halála megosztotta a nézőket
2016. január 11. 19:31
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Már egy ideje nem nézem.
2016. január 11. 19:39
Hú én nem tudom, lehet hogy Ottó volt vagy Rudi, vagy Ludvig, de az is lehet hogy Fasírt..
2016. január 11. 20:01
Idézet (FloraT @ 2016.01.11. 19:30)
Szerintem a Liza volt vagy Ottó, max Attila, a többinek minek falazna Peti?
Egyetértek. Peti nem próbálná megmenteni Ludwig-ot vagy Miklóst... xD Maximum Lizát. De így is enyhén szólva túlozonak, akik azt mondják, hogy ez a langyos szappanoperaszerűség lehet bűnügyi sorozat. Ez olyan, mintha azt mondanák az American Horror Story-ra, hogy romantikus tinisorozat
2016. január 11. 20:31
Idézet (vivi100 @ 2016.01.11. 19:03)
ez igazi halál???
Igen.
2016. január 11. 23:11
|
Tyler39új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217108 offline
|
Nagyon sokan lehettek.
1.Ludwig
2.Miki
3.Attila
4.Rudi
5.Fasírt
6.Ottó
7.Liza
8.Ági
9.Nóra
10. Timike
És nem ő volt,de 11.Peti
Indokok.:
1. Robi szerelmes volt Ágiba és ő küldte börtönbe Ludwigot.
2. Utálta és megfenyegette Robit hogy megöli.
3.Attilának is lett volna indoka és érdekes hogy mióta Robi meghalt nem szerepelt, túl nagy a csend körülötte és Peti neki segíthet.
4. Rudi, sok pénzel tartozott neki és mint kiderült volt már régebben is hasonló esete.
5. Rudi felbérelte hogy ölje meg Robit.
6.Megtudta mi történt a balesetben amiben meghalt az apja. Ráadásul lelépett.
7. Ottónak segíthetett vagy akár egyedül is számon kérhette Robit és baleset történt.(ő is lelépett)
8. Féltékeny volt amiért Robi Nórát vette el feleségül.
9. Nóra is gyanúsan viselkedik, lehet azért küldte el Timit,hogy ha esetleg lebukik akkor Timi ne legyen otthon.
10.Timike, nem ment el az esküvőre,utálta Robit és szintén lelépett.
11. Nem Peti volt, de akkor miért segíthet a gyilkosnak? Vagy azért mert rokona vagy barátja volt(Attila,Liza,Ottó,Timike és Nóra) vagy azért mert megfenyegették,hogy ha nem segít akkor ő is meghal, ez esetben védheti a többieket.Esetleg Ludwig vagy Ági (ha vmelyikük a gyilkos) mondhatta azt hogy Liza volt.Peti meg elhitte és ezért segít.
1.Ludwig
2.Miki
3.Attila
4.Rudi
5.Fasírt
6.Ottó
7.Liza
8.Ági
9.Nóra
10. Timike
És nem ő volt,de 11.Peti
Indokok.:
1. Robi szerelmes volt Ágiba és ő küldte börtönbe Ludwigot.
2. Utálta és megfenyegette Robit hogy megöli.
3.Attilának is lett volna indoka és érdekes hogy mióta Robi meghalt nem szerepelt, túl nagy a csend körülötte és Peti neki segíthet.
4. Rudi, sok pénzel tartozott neki és mint kiderült volt már régebben is hasonló esete.
5. Rudi felbérelte hogy ölje meg Robit.
6.Megtudta mi történt a balesetben amiben meghalt az apja. Ráadásul lelépett.
7. Ottónak segíthetett vagy akár egyedül is számon kérhette Robit és baleset történt.(ő is lelépett)
8. Féltékeny volt amiért Robi Nórát vette el feleségül.
9. Nóra is gyanúsan viselkedik, lehet azért küldte el Timit,hogy ha esetleg lebukik akkor Timi ne legyen otthon.
10.Timike, nem ment el az esküvőre,utálta Robit és szintén lelépett.
11. Nem Peti volt, de akkor miért segíthet a gyilkosnak? Vagy azért mert rokona vagy barátja volt(Attila,Liza,Ottó,Timike és Nóra) vagy azért mert megfenyegették,hogy ha nem segít akkor ő is meghal, ez esetben védheti a többieket.Esetleg Ludwig vagy Ági (ha vmelyikük a gyilkos) mondhatta azt hogy Liza volt.Peti meg elhitte és ezért segít.
2016. január 12. 10:16
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Szerintem Ottó vagy Ludwig tette.
2016. január 12. 10:31
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Szerintem egyértelmű h Ottó tette, mert hirtelen le kellett lépnie, Peti persze falazott neki elküldte Lizát is h beszélni tudjanak aztán mire Liza visszajött már Ottó sehol, mert neki "mennie kellett" Totál egyértelmű h ő tette
2016. január 12. 18:13
Jajj, erről már az osztalytársam fizikaórán beszámolt nekünk, és akkor hálás is voltam neki
2016. január 12. 18:28
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Hál' Istennek meghalt. Nagyon irritáló alak volt.
2016. január 12. 20:05
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
myneee20
én is ezt kérdezem
én is ezt kérdezem
2016. január 13. 19:00
Régen sokkal jobb volt ez a sorozat.. Mostmár jóformán semmit nem ér az egész.
2016. január 14. 12:13
SuperWhoDiaries: Hát igen... A többség szerintem már csak megszokásból nézi, mert abban az időpontban nem adnak mást...
2016. január 14. 17:33
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Jelentéktelen szereplő volt, de kíváncsi vagyok, hogy ki a gyilkos.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: