Az ünnepi leállás előtt láthattuk utoljára életben a Barátok közt Schneider Robiját, ugyanis a férfit esküvője napján tették el láb alól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Barátok közt: Robi halála megosztotta a nézőket
2016. január 11. 13:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. január 11. 14:12
"A sorozat nézőit megosztotta a karakter váratlan és erőszakos halála annak ellenére is, hogy nem ez az első bűnügyi eset a Mátyás király téren. Korábban Berényi András halála is felkavarta a port, ezúttal azonban attól tartanak a nézők, hogy az 1998 óta képernyőn lévő családi sorozat egyfajta bűnügyi szériává alakul"
Persze, hogy kell bele valamilyen ilyesfajta csavar, mert unalmas lenne ennyi évadon keresztül a "minden szép, minden jó, mindenki életben marad" vonal. Amúgy is tök lassan alakulnak a dolgok, több hónap mire valami kiderül, ezért kell bele valamilyen csavar, amire megérne várni. "Nem ez az első bűnügyi eset", persze, hogy nem xD Elméletileg ha jól emlékszem, akkor vannak benne bűnöző szereplők, nem tudom már ki most is börtönben van. Az ellen nincs kifogásuk csak, hogy fogynak a szereplők? xD Amúgy az egyik ismerősöm szerint, aki nézi valamilyen Liza az elkövető.
Persze, hogy kell bele valamilyen ilyesfajta csavar, mert unalmas lenne ennyi évadon keresztül a "minden szép, minden jó, mindenki életben marad" vonal. Amúgy is tök lassan alakulnak a dolgok, több hónap mire valami kiderül, ezért kell bele valamilyen csavar, amire megérne várni. "Nem ez az első bűnügyi eset", persze, hogy nem xD Elméletileg ha jól emlékszem, akkor vannak benne bűnöző szereplők, nem tudom már ki most is börtönben van. Az ellen nincs kifogásuk csak, hogy fogynak a szereplők? xD Amúgy az egyik ismerősöm szerint, aki nézi valamilyen Liza az elkövető.
2016. január 11. 14:20
Én csak régebben néztem..Szerintem akkor sokkal jobb volt,mára már egy szappanoperához tudnám hasonlítani....
(Nem sértés)
(Nem sértés)
2016. január 11. 14:54
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Imádom a Barátok Köztöt. Robit utáltam szóval örülök hogy kinyírták. A kedvenc szereplőm Miki és Peti.
2016. január 11. 15:38
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Idézet (B.T.S. @ 2016.01.11. 14:20)
Én csak régebben néztem..Szerintem akkor sokkal jobb volt,mára már egy szappanoperához tudnám hasonlítani....
(Nem sértés)
(Nem sértés)
Egyetértek.
2016. január 11. 16:35
Én nem szoktam rendszeresen nézni, a mamám BK néző, amikor ő nálunk van, én is nézem. Bár a sztori nem érdekel különösebben..
2016. január 11. 16:41
Hát a Bk jó messze van a bűnügyi sorozattól
Egyébként szerintem is Liza a gyilkos
Egyébként szerintem is Liza a gyilkos
2016. január 11. 16:46
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én régebben néztem, de más újítást meg csavart nem tudnak beletenni azon kívül, hogy valaki meghal.
2016. január 11. 17:00
Hát ez minden, csak nem bűnügyi sorozat. De legalább, most végre történt valami, ami feldobta kicsit.
2016. január 11. 17:04
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Én valamiért szerettem Robi karakterét. Sajnálom, hogy meghalt.
Több emberre is gondoltam, aki elkövethette a gyilkosságot, de tuti olyasvalaki lesz, akire nem számítanak a nézők. Mindegy, majd hónapok múlva úgyis kiderül.
Több emberre is gondoltam, aki elkövethette a gyilkosságot, de tuti olyasvalaki lesz, akire nem számítanak a nézők. Mindegy, majd hónapok múlva úgyis kiderül.
2016. január 11. 18:17
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Hát nem tudom, én abban biztos vagyok, hogy nem Miki, Attila és Peti volt a gyilkos. Nekem Liza a leggyanúsabb.
Nagyon sokan bírálják, utálják a sorozatot, én sem nézem rendszeresen, de alapzajnak jó és ha nincs más akkor is szívesen belenézek. De ha nem lenne biztos, hogy hiányozna.
Nagyon sokan bírálják, utálják a sorozatot, én sem nézem rendszeresen, de alapzajnak jó és ha nincs más akkor is szívesen belenézek. De ha nem lenne biztos, hogy hiányozna.
2016. január 11. 18:18
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Pár hét múlva úgyis kiderül ki a gyilkos, de addig is összekuszálják még a szálakat
2016. január 11. 19:00
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Jó spoileres a cím és a bevezető is. Gondolni kéne azokra is, akik nem napra készen követik...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: