Khloe Kardashian megerősítette, hogy húga Harry Stylesszal randizik
2016. január 11. 18:31
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Még mindig nem értem másoknak miért kell ezzel foglalkoznia.Ha eggyütt vannak legyenek boldogok.
2016. január 11. 19:21
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Szurkolok nekik, gyönyörű pár lennének *-*
2016. január 11. 20:18
Miért szegény?
Mert boldog? Én sem szeretem Jenner - Kardashianékat , de ha Harry Kendallal boldog, engem nem zavar.
2016. január 11. 20:20
Vegulis Kendall se csunya, Harry meg aztan vegkepp nem, ugyhogy sok boldogsagot. Bar kicsit santit a dolog...de mindegy.
2016. január 11. 20:41
|
|
Liana410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.09. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 235744 offline
|
Ugyse fog hosszas lenni a kapcsolatuk.Meg mi dketten keresik a megfelelot...de az se biztos hogy igaz ez az egesz...Nem tudja senki az igazat csak ok..Remelem Harry nem sullyed ilyen mely szintre,hogy egy ilyen semmire valo buta modell legyen a baratnoje, akivel elete vegeig elni fog.Megertem,hogy joba vannak ami teljesen oke, de ha valakik kozt fiu-lany baratsag van az "valahogyan" atalakul szerelemme.Ez mindig igy van, csak nem tudom miert.Ugyse lesz nyugtuk a nyilvanossag miatt...Harry sajnos megint csalodni fog, s szomoru lesz.Orulok neki,hogy vegre boldogabbnak latom de azert tudni lehet hogy nem igazi a boldogsaga.Ki mit gondol...
2016. január 11. 21:43
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
köszönöm , juj tényleg , láttam h Harry londonban van
2016. január 12. 12:51
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
A magánéletére mindig olyan kínosan ügyelő Harry pont ezzel a famíliával keverdik össze? Ezt komolyan gondolja. Maholnap már a valóságshowjukban fog szerepelni. Ahogy jöttek úgy le is fognak csengeni Kardashian-ék, semmi sem tart örökké. Harry jó eszköz arra hogy megint róluk beszéljenek, ezt renélem ő is látja! Mi jövője lehet egy feltörekvő modell mellett aki minden nap más városban alszik, ráadásul alig múltak húsz évesek. Kár kongatni az esküvői harangokat, na meg mondjuk én elhiszem hogy ez csak reklámfogás! A friss szerelmesek szeretnek sok időt együtt tölteni, ők nem nagyon törik magukat prdig Harry most ráérne Kendall nyomában loholni. Én azt mondom ügyesek Azoff-ék, ez a Khloe meg egy idióta hogy pénzért kiteregeti a szennyest!
2016. január 12. 19:21
Én ki vagyok akadva! most komolyan emberek hova fajultunk hogy manapság más magánéletét beszékjük ki egy show ban?
tartsák meg maguknak a véleményüket.
tartsák meg maguknak a véleményüket.
2016. január 12. 20:01
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Szerintem egyátalán nem illenek egymáshoz.
Az egész Kardashian család undorító a Jenner lányoakt is beleértve. Nem valóak Harry körébe. Ha egyszer összetörte már aszívét lehetne több esze hogy másodszor nem fut bele ugyanebbe a csapdába.
Az egész Kardashian család undorító a Jenner lányoakt is beleértve. Nem valóak Harry körébe. Ha egyszer összetörte már aszívét lehetne több esze hogy másodszor nem fut bele ugyanebbe a csapdába.
2016. január 14. 18:14
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Idézet
Az megvan hogy Kendall anyja állítólag 10 millió dollárt adott Harrynek hogy vele töltse az év végét azon a yachton. Ha ennek csak a fele is igaz.....
Nem gondolom hogy Harry elfogadna tőle pénzt, már csak azért sem mert egyrészt ha valamije van, akkor pénze az bőven, ráadásul Harry szerintem erkölcsösebb ennél... Már úgy értem, én nem tudnám kinézni Harryből. Na persze ha ez igaz akkor én most nagyon nevetek, mindenesetre ebben az esetben immáron tényleg, teljes szívemből és őszintén tudom sajnálni Harryt...
2016. február 15. 03:22
|
|
Grace Gilenholeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 250233 offline
|
Az anyukám nemrégen egy ilyen megjegyzést tett erre az egész cirkuszra: Vissza lapátolni a tehénbe a szart...
Nekem eddig semmi bajom se volt Kendall-el de a végén kiismertem és hát...a véleményemet inkább megtartanám. Nem nagyon zavart az,hogy Harry-vel már járt korábban mert ugye vége lett és a múlton felesleges rágódni de amikor jöttek ezek a cikkek és még hozzá azok a hú de szexis képek is újévről...nagyon rossz volt látni. De a végén már szakadtam a nevetéstől mert sokan igen szánalmasnak találják ezt az egészt és...nem fog Harry leragadni Kendall Jenner-nél...
Nekem eddig semmi bajom se volt Kendall-el de a végén kiismertem és hát...a véleményemet inkább megtartanám. Nem nagyon zavart az,hogy Harry-vel már járt korábban mert ugye vége lett és a múlton felesleges rágódni de amikor jöttek ezek a cikkek és még hozzá azok a hú de szexis képek is újévről...nagyon rossz volt látni. De a végén már szakadtam a nevetéstől mert sokan igen szánalmasnak találják ezt az egészt és...nem fog Harry leragadni Kendall Jenner-nél...
2016. május 19. 14:47
Én nem tudok mit hozzáfűzni ehhez. Csak azt, hogy alaposan figyeljétek meg Khloet a videóban. Fúj. Undorító.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: