A glam rock királyaként is emlegetett színész-énekes ma reggel vesztette életét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gyász: Elhunyt David Bowie
2016. január 11. 08:25
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. január 11. 09:15
Teljesen letaglózott a hír.
Egyike volt az igazán nagy előadóművészeknek. R.I.P.
Egyike volt az igazán nagy előadóművészeknek. R.I.P.
2016. január 11. 09:30
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
a reggeli kávézgatás közben ilyen hírbe belefutni egyszerűen borzalmas. nem vagyok óriási Bowie rajongó, de szeretem a zenéjét és elismerem, hogy egy igazi művész. mondhatni, ő fedezte fel a kedvenc zenekaromat, és ezáltal nagyon fontos szerepet töltött be az életemben, egyike azoknak a zenészeknek, akiknek a leginkább hálás vagyok a munkásságáért. bár megosztó, de tagadhatatlanul hihetetlen művész volt, egy zseni, óriási tehetséggel, és a zenei világ színfoltja. ez most teljesen letaglózott.
nyugodjon békében.
nyugodjon békében.
1 felhasználónak tetszik:
Wyrd
2016. január 11. 09:52
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
El se akartam hinni, mikor megláttam a hírt, annyira ledöbbentett. Egy rendkívül sokoldalú művész távozott közülünk, aki tényleg inspirációként szolgált sokak számára.
Emlékszem, anno a Fantasztikus labirintusban milyen hátborzongatóan vonzó gonoszt játszott a Manókirályként.
Nyugodjon békében!
Emlékszem, anno a Fantasztikus labirintusban milyen hátborzongatóan vonzó gonoszt játszott a Manókirályként.
Nyugodjon békében!
2016. január 11. 14:13
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Ez a hír teljesen padlóra vágott, nem is nagyon akarom elhinni. A huszadik század zenéjének ikonikus alakja és az eddigi életem legmeghatározóbb művésze volt. Az ő lemezein nőttem fel és sok emlékem fűződik a zenéjéhez. Nyugodjon békében.
2016. január 11. 15:45
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Még most is alig tudom elhinni... ez nem igazságos. :'(
Nyugodjon békében.
A filmjei közül illene nem kihagyni a Boldog karácsonyt Mr. Lawrence!-t és a Fantasztikus Labirintus-t. Mindkettőben főszerepet játszott, nem is akárhogyan!
Nyugodjon békében.
A filmjei közül illene nem kihagyni a Boldog karácsonyt Mr. Lawrence!-t és a Fantasztikus Labirintus-t. Mindkettőben főszerepet játszott, nem is akárhogyan!
2016. január 11. 15:49
Igaz, hogy nem ismertem részletesen a diszkográfiáját, de nagyon kedveltem, mint előadó, és teljesen ledöbbentett a hír. Még mindig nem tudom feldolgozni. Hatalmas veszteség, az egyszer biztos. Nyugodjék békében!
2016. január 11. 15:52
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nem mondom, hogy rongyosra hallgatom az összes dalát, de rendkívül megrázott a hír. Ismét egy olyan embert veszítettünk el, akinek nevét munkásságának köszönhetően még 20-30 év múlva is emlegetni fogják.
Nyugodj békében, David... a családtagoknak pedig őszinte részvétem!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.