A glam rock királyaként is emlegetett színész-énekes ma reggel vesztette életét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gyász: Elhunyt David Bowie
2016. január 11. 08:25
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. január 11. 09:15
Teljesen letaglózott a hír.
Egyike volt az igazán nagy előadóművészeknek. R.I.P.
Egyike volt az igazán nagy előadóművészeknek. R.I.P.
2016. január 11. 09:30
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
a reggeli kávézgatás közben ilyen hírbe belefutni egyszerűen borzalmas. nem vagyok óriási Bowie rajongó, de szeretem a zenéjét és elismerem, hogy egy igazi művész. mondhatni, ő fedezte fel a kedvenc zenekaromat, és ezáltal nagyon fontos szerepet töltött be az életemben, egyike azoknak a zenészeknek, akiknek a leginkább hálás vagyok a munkásságáért. bár megosztó, de tagadhatatlanul hihetetlen művész volt, egy zseni, óriási tehetséggel, és a zenei világ színfoltja. ez most teljesen letaglózott.
nyugodjon békében.
nyugodjon békében.
1 felhasználónak tetszik:
Wyrd
2016. január 11. 09:52
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
El se akartam hinni, mikor megláttam a hírt, annyira ledöbbentett. Egy rendkívül sokoldalú művész távozott közülünk, aki tényleg inspirációként szolgált sokak számára.
Emlékszem, anno a Fantasztikus labirintusban milyen hátborzongatóan vonzó gonoszt játszott a Manókirályként.
Nyugodjon békében!
Emlékszem, anno a Fantasztikus labirintusban milyen hátborzongatóan vonzó gonoszt játszott a Manókirályként.
Nyugodjon békében!
2016. január 11. 14:13
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Ez a hír teljesen padlóra vágott, nem is nagyon akarom elhinni. A huszadik század zenéjének ikonikus alakja és az eddigi életem legmeghatározóbb művésze volt. Az ő lemezein nőttem fel és sok emlékem fűződik a zenéjéhez. Nyugodjon békében.
2016. január 11. 15:45
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Még most is alig tudom elhinni... ez nem igazságos. :'(
Nyugodjon békében.
A filmjei közül illene nem kihagyni a Boldog karácsonyt Mr. Lawrence!-t és a Fantasztikus Labirintus-t. Mindkettőben főszerepet játszott, nem is akárhogyan!
Nyugodjon békében.
A filmjei közül illene nem kihagyni a Boldog karácsonyt Mr. Lawrence!-t és a Fantasztikus Labirintus-t. Mindkettőben főszerepet játszott, nem is akárhogyan!
2016. január 11. 15:49
Igaz, hogy nem ismertem részletesen a diszkográfiáját, de nagyon kedveltem, mint előadó, és teljesen ledöbbentett a hír. Még mindig nem tudom feldolgozni. Hatalmas veszteség, az egyszer biztos. Nyugodjék békében!
2016. január 11. 15:52
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Nem mondom, hogy rongyosra hallgatom az összes dalát, de rendkívül megrázott a hír. Ismét egy olyan embert veszítettünk el, akinek nevét munkásságának köszönhetően még 20-30 év múlva is emlegetni fogják.
Nyugodj békében, David... a családtagoknak pedig őszinte részvétem!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.