Khloe Kardashian életvezetési tanácsait érdemes megfogadni
2016. január 09. 14:57
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
B.T.S semmi baj
2016. január 09. 14:59
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Nagyon nem szeretem ha valaki Ariana-t szidja ezért én vissza fogok szólni.
2016. január 09. 15:01
|
|
|
És te engem nagyon iritálsz:)
2016. január 09. 15:12
|
|
a hatalmasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 253031 offline
|
Figyelj BTS. Èrtem én hogy ez egy szabad orszàg szabad véleménnyel de ez nem ad okot arra hogy másokat hirigelj lenézz stb. JÓ emberismrrő vagyok és már nem kell sok IQ ahhoz, hogy tudjam kb milyen vagy. Érdekes fordtított pszichológiában írsz mert nálam azt mondod nem ítélkezel, mert nem ismersz (anyum is csak példa volt de nem érted) Moonlight1nél pedig rögtön ítélkezel De felőlem ez már el van könyvelve nem nyitok vitát olyannal aki ennyivel éretlenebb.
2016. január 09. 15:14
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Nananannananana! Emberek légyszí!
B.T.S! Természetesen leírhatod a véleményedet. Amennyiben ezt nem rosszindulatú, vagy direkt beszólásnak szánod! Ha neked nem tetszik nyugodtan leírhatod.
A többieknek se kell visszaszólni neki, ha neki nem tetszik, akkor nem. Nem kell ezért őt bántani.
Viszont B.T.S, ha visszaszólsz nekik ,,hogy ne ugassál", az korántsem a felnőtt viselkedést mutatja. Ha te nem szereted a gyerekes dolgokat, nem kell gyerekesen visszaszólni. Ha a másik a butább akkor hagyd annyiban. Szerintem mindenkinek van véleménye, és ezért nem kell bántani mást.
Ha valaki utál valamit, természetesen a rosszat látja benne és azzal bántja a másikat. De ilyen nem lehet! Mert nem szerethetjük ugyanazt, és ennek az oldalnak nem a veszekedés a fő célpontja. Most mindenki hibás, és legyetek szívesek máskor jobban figyelni, az ilyenekre, és éretten beszéljétek meg jó?
B.T.S! Természetesen leírhatod a véleményedet. Amennyiben ezt nem rosszindulatú, vagy direkt beszólásnak szánod! Ha neked nem tetszik nyugodtan leírhatod.
A többieknek se kell visszaszólni neki, ha neki nem tetszik, akkor nem. Nem kell ezért őt bántani.
Viszont B.T.S, ha visszaszólsz nekik ,,hogy ne ugassál", az korántsem a felnőtt viselkedést mutatja. Ha te nem szereted a gyerekes dolgokat, nem kell gyerekesen visszaszólni. Ha a másik a butább akkor hagyd annyiban. Szerintem mindenkinek van véleménye, és ezért nem kell bántani mást.
Ha valaki utál valamit, természetesen a rosszat látja benne és azzal bántja a másikat. De ilyen nem lehet! Mert nem szerethetjük ugyanazt, és ennek az oldalnak nem a veszekedés a fő célpontja. Most mindenki hibás, és legyetek szívesek máskor jobban figyelni, az ilyenekre, és éretten beszéljétek meg jó?
2016. január 09. 15:33
"a Hatalmas"
Szeretném közölni veled hogy nagyon rossz ember felismerő vagy......Egyáltalán nem tudod hogy milyen vagyok..Sőt!!
Binci* köszi,bár nem értettem veled egyet,de reális a véleményed...
Szeretném közölni veled hogy nagyon rossz ember felismerő vagy......Egyáltalán nem tudod hogy milyen vagyok..Sőt!!
Binci* köszi,bár nem értettem veled egyet,de reális a véleményed...
2016. január 09. 15:34
Ezt itt és most befejeztem..Nem akarok senkivel sem kötekedni..
2016. január 09. 15:50
|
|
|
.............
2016. január 09. 22:02
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Most miért szidja mindenki B.T.S.t ő csak elmondta véleményét és ha nem bírjátok őt vagy a kommentjeit Nem kell visszaírni a kommentjeit
2016. január 09. 22:02
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
*kommentjeire
2016. január 10. 21:38
|
|
Mianeveelnökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 233404 offline
|
Hát ezeket én is eltudnám mondani tálán meg az én tanácsaimnak hasznát is lehetne venni, nem kell ahhoz Kardashiannak lenni hogy egy ilyet Khloe elmodjon...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: