Hosszú utat járt be Khloe Kardashian az elmúlt évben, ám erősebb lett mint valaha! A valóságshow-sztár testileg-lelkileg megújult, tanácsaival pedig sokaknak segített.
A teljes cikkhez kattints ide!
Khloe Kardashian életvezetési tanácsait érdemes megfogadni
2016. január 08. 14:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. január 08. 14:49
Jó tanácsok, bár most minden celeb ilyeneket osztogat..
2016. január 08. 15:38
Jó tanácsok!!
Amúgy most nem kötekedésből írom de mindenkinek így van össze fogva a haja?? Pl:Ariana,Jennifer,néha Beyonce és most ő??
Tényleg nem kötekedésből de szerintem ez a haj viselet eléggé gyerekes.
Amúgy most nem kötekedésből írom de mindenkinek így van össze fogva a haja?? Pl:Ariana,Jennifer,néha Beyonce és most ő??
Tényleg nem kötekedésből de szerintem ez a haj viselet eléggé gyerekes.
2016. január 08. 15:42
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Jó tanácsok!
2016. január 08. 15:44
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
B.T.S neked biztos
2016. január 08. 16:08
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Szerencsére nekem nincs szükségem ilyesfajta tanácsokra!
2016. január 08. 16:37
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Jó tanácsok!
2016. január 08. 18:08
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Nekem most muszáj kiiktatnom minden tejes dolgot, de egész jó tanács tényleg. Az a gond, hogy lusta vagyok!
OFF: B.T.S kikérem, Beyoncé nem hordja így a haját, neki max teljesen fel van kötve, de sosem láttam még úgy, ahogy Pl. Arianának van a haja.
OFF: B.T.S kikérem, Beyoncé nem hordja így a haját, neki max teljesen fel van kötve, de sosem láttam még úgy, ahogy Pl. Arianának van a haja.
2016. január 08. 18:44
"Moonlight1" Neked már egyszer megmondtam hogy ne ugass vissza,nem??De úgy látom neked hiába beszél az ember...
Te is ugyan olyan gyerekes vagy mint én,sőt neked még a kedvenc kis Arid is gyerekes.............
Te is ugyan olyan gyerekes vagy mint én,sőt neked még a kedvenc kis Arid is gyerekes.............
2016. január 09. 10:16
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
B.T.S :'D ügyes vagy !
2016. január 09. 10:19
|
|
|
Ja és bocsi de nem ugatok ne hasonlítsal engem magadhoz
2016. január 09. 10:47
|
|
a hatalmasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 253031 offline
|
Jól van fejezzétek már be a veszekedést.
Mindenkinek más milyen az ízlése, mindenki mást szeret, ezzel nincsen gond de a másik kedvencét nem kell szidni, mert az nagy részben féltékenységnek mondható. Valaki rockot, Arianat vagy k-popot hallgat, amivel nincsen gond, mert különbözünk.
Viszont haj alapján igazán nem lehet megítélni hogy gyerekes, mert anyukámnak is két copfba volt kötve nyáron a haja, pedig idős, és akkor mi van? Ő is gyerekes lett? Nem.
Ha felesleges indulatotok van vezessétek le egy párnán, ne az oldalon.
Egyébként tényleg jó tanácsok. ^^
Mindenkinek más milyen az ízlése, mindenki mást szeret, ezzel nincsen gond de a másik kedvencét nem kell szidni, mert az nagy részben féltékenységnek mondható. Valaki rockot, Arianat vagy k-popot hallgat, amivel nincsen gond, mert különbözünk.
Viszont haj alapján igazán nem lehet megítélni hogy gyerekes, mert anyukámnak is két copfba volt kötve nyáron a haja, pedig idős, és akkor mi van? Ő is gyerekes lett? Nem.
Ha felesleges indulatotok van vezessétek le egy párnán, ne az oldalon.
Egyébként tényleg jó tanácsok. ^^
2016. január 09. 10:49
|
|
|
a hatalmas
Teljes mértékben egyetértek veled.
Teljes mértékben egyetértek veled.
2016. január 09. 14:23
Na jó most lett elegem!!!
Figyeljetek:Ez egy olyan oldal ahol mindenkinek joga van a hoz hogy leírja a saját véleményét,nem tudom miért kell mindig mindenbe bele ütni az orrotokat..Egyszerűen leírtam hogy nekem nem tetszik ez a haj viselet,nem tehetek róla..Ez van!!!Szerintem gyerekes,nem azt mondtam kedves a "HATALMAS"-nevű felhasználó hogy a te anyukádnak rosszul áll mert én aztán nem tudhatom mert nem ismerem..Én csak azt tudom hogy SZERINTEM ismétlem SZERINTEM Khloe-nak nem áll jól..
Te pedig kedves "MOONLIHHT1"már nagyon idegesítesz,eléggé egy levakarhatatlan kis pióca vagy a szememben.....
EZ ÚTON IS SZERETNÉK BOCSÁNATOT KÉRNI AZÉRT AMIÉRT LEMERTEM ÍRNI A VÉLEMÉNYEMET..
Lehet engem támadni,nem érdekel,te tudtommal ez egy szabad ország........Még egyszer Rorry
Figyeljetek:Ez egy olyan oldal ahol mindenkinek joga van a hoz hogy leírja a saját véleményét,nem tudom miért kell mindig mindenbe bele ütni az orrotokat..Egyszerűen leírtam hogy nekem nem tetszik ez a haj viselet,nem tehetek róla..Ez van!!!Szerintem gyerekes,nem azt mondtam kedves a "HATALMAS"-nevű felhasználó hogy a te anyukádnak rosszul áll mert én aztán nem tudhatom mert nem ismerem..Én csak azt tudom hogy SZERINTEM ismétlem SZERINTEM Khloe-nak nem áll jól..
Te pedig kedves "MOONLIHHT1"már nagyon idegesítesz,eléggé egy levakarhatatlan kis pióca vagy a szememben.....
EZ ÚTON IS SZERETNÉK BOCSÁNATOT KÉRNI AZÉRT AMIÉRT LEMERTEM ÍRNI A VÉLEMÉNYEMET..
Lehet engem támadni,nem érdekel,te tudtommal ez egy szabad ország........Még egyszer Rorry
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: