Adele lett 2015 legsikeresebb előadója
2016. január 07. 21:42
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Szerintem annyira nem érdemli meg de ez csak az én véleményem. De azérr gratula.
2016. január 08. 08:36
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
A fanyalgók szerint ki érdemelné meg jobban ezt a sikert? Swift? Gomez? Azaz a tehetségtelenkék? Gondolom! Adele korunk legnagyszerűbb énekesnője, és méltán. Ő nem a klippekben való pucérkodással, meg seggrázással akar kitűnni a tucatból, mint a fent említett hölgyek és hasonszőrű társaik. Neki tényleg van hangja ( nem stúdióban feljavított) tehetsége, mondanivalója. És ezek a rekordok bizonyítják hogy az emberek többsége szerencsére még vágyik az igényes zenére, és előadókra!
2016. január 08. 08:46
Mindent megérdemelt,remélem még ennél is nagyobb rekordot fog felálítani a dalával...
Ahogy "Hoxa18" is írta ő teljesen szolídan áll hozzá a dolgokhoz,nem rakja ki semmiét, nincs szétkenve az arca 5 kiló sminkel, nem játssza a fejét,és a dalainak van mondanivalója,nem úgy mint pár sztárocskának akinek még a dala is magáról szólnak de most tényleg FOCUS ON ME!XXd röhej
^^Imádom Adelet mert akkora nagy tehetség de még sincs elszállva magától<3
Szeretlek Adele nagyon klassz nő vagy,csak így tovább
Ahogy "Hoxa18" is írta ő teljesen szolídan áll hozzá a dolgokhoz,nem rakja ki semmiét, nincs szétkenve az arca 5 kiló sminkel, nem játssza a fejét,és a dalainak van mondanivalója,nem úgy mint pár sztárocskának akinek még a dala is magáról szólnak de most tényleg FOCUS ON ME!XXd röhej
Szeretlek Adele nagyon klassz nő vagy,csak így tovább
2016. január 08. 11:24
Adelegend slay
Hello! A Hello már a 10. hete, hogy első. Jövőhéten már valószínűleg a streamelések miatt Bieber beelőzi.
A 25 azonban töretlen. Meglesz a gyémánt.
I Miss You>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Összes mostani popzene
Ennyi kérem
2016. január 08. 14:34
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Szerintem is megérdemelte
és annak mégjobban örülök hogy végre van valami amit nem Taylor Swift nyert meg.
2016. január 08. 17:55
Abszolút egyetértek ezzel. Nekem már nagyon hiányzott Adele, így izgatottan hallgattam meg a Hello-t, és nem csalódtam benne. Minden egyes alkalommal, amikor meghallgatok, rá kell jöjjek, mennyire tehetséges. Szerintem korunk legjobb énekesnője.
2016. január 08. 20:24
|
|
ItachiDeidaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 248114 offline
|
Nekem tetszik a Hello c. száma,csak hát már a csapból is az folyik így meguntam...:/
2016. január 09. 09:59
Két hónap alatt a helyére tette Taylort, hiába kiáltották ki, hogy 2015 Taylor éve. Ennyi
2016. január 09. 14:49
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
ItachiDeidara:
'nekem tetszik a Hello c. száma, csak hát már a csapból is az folyik igy meguntam'
Nekem is pont ugyan ez a véleményem! ^.^
'nekem tetszik a Hello c. száma, csak hát már a csapból is az folyik igy meguntam'
2016. január 09. 17:01
|
|
ATCfan2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 244633 offline
|
Idézet
Nekem is. De a popnál ami jó azt egy időután úgyis túlértékelik. Azért szerintem Adele még mindig jobban megérdemli ezt a figyelmet mint sokan mások a szakmában.
2016. január 09. 17:21
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nem azt mondom h a hello rossz lett, csak nem is tudom, más is tök keményen dolgozott, sokkal jobb dalokkal, nagyobb nézettséggel...
adele száma csak azért lett ilyen nagy cucc mert tkp a semmiből jött vissza elég ütősen, csak az a nagyraméltó h ilyen sokan nézték meg kevés idő alatt a számát...
adele száma csak azért lett ilyen nagy cucc mert tkp a semmiből jött vissza elég ütősen, csak az a nagyraméltó h ilyen sokan nézték meg kevés idő alatt a számát...
2016. január 09. 17:34
Ezen nem lepődtem meg! Adele nagyot robbantott a 25-tel
2016. január 10. 11:04
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Most őszintén? Szerintetek ki az aki jobban megérdemelne egy ilyen elismerést? Azt már most leszögezem, hogy aki követi a zenei eseményeket és nem kedveli Adele- t az a 2016-es Grammy díjátadót ne nézze és ne is kommentálja, mert hogy az összes kategóriát ő fogja elvinni az tuti!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: