Justin Bieber: „Selenával már nem vagyunk ugyanazok, akik egykor voltunk”
2016. január 06. 17:31
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Úgy tudtam hogy nem lesz vége!Pedig már örültem hogy összejött Hailey-vel erre meg csak kihasználja szegény lányt!Lépjenek már tovább,még hogy mások lettek?Ugyanolyan gyerekesek mint egykor voltak!
2016. január 06. 17:59
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Ezt a fájdalmat komolyan 5 éve hallgatjuk már.? Úristen
2016. január 06. 19:54
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Nekem semmi hozzáfűzni valóm. Igaz, szép párt alkottak de istenem, TOVÁBB LEHETNE MÁR LÉPNI!
Selena És Justin ♥ is halad a maga útján, nem szabad leragadni a múltnál.
Selena És Justin ♥ is halad a maga útján, nem szabad leragadni a múltnál.
2016. január 06. 20:26
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Idézet (Abbey Wolf @ 2016.01.06. 15:10)
Végre megy tovább! Akiárki akármit mond én imádom ha egymásról beszélnek.
Én is, aki meg nem szereti az ilyen híreket és "kiakasztja őket" senki sem kényszerít senkit, hogy elolvassa
2016. január 07. 14:57
de nem értem öket valják be egymásnak hogy még szerelmesek mert barátok nem tudnak lenni az biztos
2016. január 07. 16:50
|
|
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline
|
Haha imadom amikor egymasrol beszelnek:D feltekenyek lol de nem ertem Justint, ha annyira szereti Selenat miert ezzel a modellel van egyutt?! Mondjuk en Selenat megertem, hogy "mar nem ker Justinbol" mert amiket Justint csinalt vele az eleg durva.. De lehet, hogy Selenabol is csak a feltekenyseg jon
Jaj kivancsi vagyok mi lesz ennek a vege
2016. január 11. 21:58
|
|
Toldi Emilia 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.19. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 250806 offline
|
Hat én nem értem ezeket most akor mivan ? Justin öszjött ezel a modelel és selena is öszejöt a one direkton egyik tagával és most ezel a képel justin féltékenyé akarta teni selenát mert amikor justin szerenádot adot selenának öakor bejelentete hogy ö már együt van másal ezért most justin ezel akart boszút álni szepenán vagy féltékeny é teni ezel a csókolózós képel nemár justin ez anyira gyerekes komojan.
2016. január 11. 22:13
|
|
Toldi Emilia 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.19. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 250806 offline
|
Justin most öszejöt ezel a modelel és selena is öszejöt a one direktion egyik tagjával. És akor most justin féltékenyé akrta ezel teni selenát. Mert amikor justin szerenádot adot selenának akor selena elmondta neki hogy ő már együt van a one direkton egyik tagjával és most ezel a csókolózós képel meg féltékenyé akrta teni selenát. Nem ár justin ez anyira gyerekes. Komojan. Aztán meg egy hónapig együtvan ezel a nővel azután meg majd megint hajt selenára aztán megint egy másik modelelele lesz együt és megint kezdödik minden előről és márnagyon unalmas mert már mindenki kívúről fúja mind ketőjük életetét. Nekik már nincs magán életük szóval selena is hiába mondja hogy " jaj nem beszélek mert féltem a magánéletemet" ezt már hiába félti hisz már nincs magánélete. Szóval ez nagyon gyerekes mind kető fél részéről. Pedig az egyik 21 évad a másik meg 23 éves ehejet ezel a viselkedésel justin 10 éves selena meg 15 éves. Szóval elégáz a részük ről legalábis én szeintem .
2016. január 21. 15:16
|
|
lodovicacomelloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.17. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 244967 offline
|
szerintem ők nagyon jó páros .
és mind a ketten nagyon jól énekelmónek nekem ők a kedvenc párosom:)
és mind a ketten nagyon jól énekelmónek nekem ők a kedvenc párosom:)
2016. február 12. 06:27
|
Jelenatorgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 253796 offline
|
LEGJOBB PÁROS..ISTENEM HAILEY TAKA VAN
2016. március 19. 11:20
|
Wanabella.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.19. Hozzászólás: 52 Csatolások: 2 Azonosító: 254884 offline
|
nagyon cukika
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: