Követni is alig lehet azt a drámát, ami az egykori sztárpár között zajlik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber: „Selenával már nem vagyunk ugyanazok, akik egykor voltunk”
2016. január 06. 10:51
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. január 06. 12:57
Idézet (xixo daniella @ 2016.01.06. 12:32)
Nahát ez már dráma a köbön.
Ha tényleg vége van és úgy látják,hogy nem fognak összejönni a jövőben,akkor minek kell erről minden második napon nyilatkozniuk?!
Ha tényleg vége van és úgy látják,hogy nem fognak összejönni a jövőben,akkor minek kell erről minden második napon nyilatkozniuk?!
A számból vetted ki a szót..
köszi
2016. január 06. 13:06
Az előttem írókkal értek egyet. Még a nehezebb felfogásúak is megértették elsőre, hogy "véget ért Justin Bieber és Selena Gomez bábszínháza". Nincs rá semmi szükség, hogy folyton ezt bizonygassák, mert ettől csak "folytatódik az előadás" -.-
2016. január 06. 13:21
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nevetséges... Hagyják már egymást békén! Üljenek le egy asztal mellé, és zárják ezt végleg le - személyesen, normális keretek között -, mert ez a netes üzengetés, féltékennyétevősdi igazán szánalmas és cseppet sem felnőtthöz méltó.
Az is igaz, mondjuk, hogy aki ennyire látványosan próbálja bizonygatni, hogy túllépett, az tuti, nem lendült túl az előző kapcsolatán. Nem tudom, minek nehezítik meg a saját életüket, ha szeretik egymást, nem egyszerűbb lenne, ha félretennék ezt a látványos bulvárharcot, és ismét összejönnének?
Justin is csak azért csinálja ezt Haileyvel, hogy kihúzza Selenánál a gyufát, és féltékennyé tegye.
Az is igaz, mondjuk, hogy aki ennyire látványosan próbálja bizonygatni, hogy túllépett, az tuti, nem lendült túl az előző kapcsolatán. Nem tudom, minek nehezítik meg a saját életüket, ha szeretik egymást, nem egyszerűbb lenne, ha félretennék ezt a látványos bulvárharcot, és ismét összejönnének?
Justin is csak azért csinálja ezt Haileyvel, hogy kihúzza Selenánál a gyufát, és féltékennyé tegye.
2016. január 06. 14:36
Hagyjuk mát ezt a témát, már nem csak unalmas, de nevetséges is.
2016. január 06. 14:41
Elegem van ebből a szappanopera sorozatból vagy már 3 éve.. és mindig, de mindig ugyanaz. Jusztin meglátta Selenát (cikk), talán van valami köztük (cikk), Selena megszólalt (cikk), újra együtt látták őket (cikk), összejöttek (Bréking! Cikk..), nagyon boldogok (cikk), interjúk (cikk), gondok adódtak (cikk), valamelyikük megszólalt (cikk), újra kibékültek (cikk), nagyon boldogok, és a hullámvölgyek csak még erőssebbé tették a kapcsolatukat (cikk), Bréking! Végérvényes szakítás! (cikk), megszólal valamelyik (cikk), és valahol itt tartunk most.. (Persze ezek csak a legfőbb cikkek, ezenkívül még biztos van pár száz (ezer).)
Szerintem is abbahagyhatnák már ezt a históriát. Úgyis csak a bulvármédia miatt csinálják..
Szerintem is abbahagyhatnák már ezt a históriát. Úgyis csak a bulvármédia miatt csinálják..
2016. január 06. 14:55
Érdekes. Ennek sohasem lesz vége!
Mindig is tudtam, hogy Selena az okosabb kettőjük közül!
2016. január 06. 15:10
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Végre megy tovább! Akiárki akármit mond én imádom ha egymásról beszélnek.
2016. január 06. 15:26
Szeretem mindkettőjüket de ez már nagyon unalmas... abbahagyhatnák...
2016. január 06. 15:45
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Szerintem pedig ugyanolyan gyerekek mindketten, mint x évvel ezelőtt, mert nem képesek már lezárni életüknek ezt a szakaszát... helyette inkább száni módszerekkel próbálják a másikat féltékennyé tenni.
2016. január 06. 16:26
már megint ez? jaj istenem hagyják már egymást békén, oszt mennyenek a saját dolgukraa.
2016. január 06. 17:10
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Lehetne,hogy nem lesz cikk minden egyes Selena/Justin nyilatkozatról? Fél év múlva egy összefoglaló jellegű elég lenne,addig úgyis még 6-7x nyilatkoznak,meggondolják magukat. Akiket érdekli azok úgyis utána járnak,de nem kell cikk minden egyes ,ráadásul kb 2 soros megszólalásukról. És ahogy elnézem,ezzel a véleménnyel nem csak én vagyok így.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. január 06. 17:16
|
|
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline
|
Idézet (xixo daniella @ 2016.01.06. 12:32)
Nahát ez már dráma a köbön.
pontosan
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.