Miley Cyrus vissza akarja kapni Liam Hemsworthöt
2016. január 05. 20:41
Utálom, szánalom. Csak felakarja hívni magára a figyelmet..Igen, én is vissza akarom kapni a régi Mileyt!
2016. január 05. 21:07
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Hát azt elhiszem, talán nem kellett volna ilyenné válnia és még esélye is lett volna rá, de ha Liam egy kicsit is normális akkor elküldi a búsba.
2016. január 05. 21:46
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Miley elmegy oda ahova gondolom! Csak én látom a különbséget a két kép között?! Az egyiken szexi fellépőcuccban táncol, amiből kiragadtak egy mozdulatot, amin megfogja a COMBJÁT! A másikon egy óriás PELENKÁBAN maszturbál melltapaszokkal és olcsó, lotyós sminkben. Mellesleg ha már tizenx évesen is ennyire romlott volt belül, ahhoz csak külön gratulálni tudok... elmebeteg.
2016. január 05. 21:51
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Kétlem, hogy a konszolidált, normális értékeket valló Liamnek erre a holdkóros tyúkra lenne szüksége. Ha anno azért mentek szét, mert Miley bevadult, nem hiszem, hogy most, mikor már végképp kezelhetetlenné vált, és iszonyatosan kifordult magából, így kellene Liamnek.
2016. január 05. 21:54
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Még milyen szerencse, hogy nem ti döntitek el, hogy ki kivel randizzon vagy éppen illik össze.
Én továbbra is fenntartom a véleményem és örülnék, ha megint egy pár lennének. Miley senkivel nem volt annyira boldog, mit Liammel, szóval tuti, hogy lelki dolgokban klappolnak.
Én továbbra is fenntartom a véleményem és örülnék, ha megint egy pár lennének. Miley senkivel nem volt annyira boldog, mit Liammel, szóval tuti, hogy lelki dolgokban klappolnak.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. január 05. 22:11
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2016.01.05. 21:54)
Még milyen szerencse, hogy nem ti döntitek el, hogy ki kivel randizzon vagy éppen illik össze.
Szerintem mindenkinek lehet szubjektív véleménye bárkivel kapcsolatban, aki a nyilvánosság előtt éli az életét. Pláne úgy, hogy mindketten a köznép egyszerű gyermeikeiből élnek, szóval ha mást nem, legalább az engedtessék meg, hogy ki-ki elmondja a véleményét a mindenki szeme előtt zajló kapcsolatuk alakulásáról.
Lélekben klappolnak? Igaz, nem ismerem Liamet személyesen, de nem láttam se most, se az elmúlt akárhány évben, hogy bármi kicsit is hasonlót művelt volna Miley utóbbi időben produkált életviteléhez, munkásságához.
Ha pl ránézek Liamre vagy a bátyjára, Chrisre, aki mindig talpig úriember, öltönyben, nyakkendővel, nem érzem azt, hogy passzolna egy olyan lányhoz, mint Miley. Lelkületben biztosan nem...
2016. január 05. 22:18
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Amíg Miley ilyen feltűnési viszketegségben szenved, addig remélem Liamnek lesz annyi esze, hogy ne fogadja vissza. Elvégre pont ő szakított, pont emiatt. Amúgy amíg minden rendben volt én nagyon bírtam az ő párosukat. A két kép meg minden csak nem egyforma, ezt Miley se gondolhatta komolyan.
2016. január 05. 22:49
Hát, nem mondom, hogy nem örülnék, ha összejönnének, de nem hinném, hogy erre annyira sok esély van, mint a "barátok" szerint.
2016. január 06. 06:27
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Érdekes,hogy minden ilyen fajtájú cikknél mindig a "barátok"nyilatkoznak és nem az érintett személyek.Liam egy okos ember,ès ha jól emlékszem anno a botrányai miatt hagyta el Mileyt.Most akkor miért jönne vele össze?Egy sokkal kedvesebb,éppelméjűbb és okosabb lány való mellé.Nekem legalábbis ez a véleményem.Azok a "barátok",akik így kitálalják a barátjuk szerelmi életét,nem is igazi barátok.
Mindenesetre,legyenek boldogok.
2016. január 06. 08:17
Idézet (Cressida Rilnen @ 2016.01.06. 06:27)
Érdekes,hogy minden ilyen fajtájú cikknél mindig a "barátok"nyilatkoznak és nem az érintett személyek.Liam egy okos ember,ès ha jól emlékszem anno a botrányai miatt hagyta el Mileyt.Most akkor miért jönne vele össze?Egy sokkal kedvesebb,éppelméjűbb és okosabb lány való mellé.Nekem legalábbis ez a véleményem.Azok a "barátok",akik így kitálalják a barátjuk szerelmi életét,nem is igazi barátok.
Részben egyet értek veled.. Viszont szerintem nincs igazad abban hogy nem illenek össze,lehet hogy megváltozott külsőre de Liam a belsőjébe szeretett bele úgy igazán,legalább is gondolom!!
Tudod,KÜLSŐ MEGFOG BELSŐ MEGTART...
Ezt soha ne feledjétek
Szandi0820
2016. január 06. 10:33
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Diala @ 2016.01.05. 22:11)
Szerintem mindenkinek lehet szubjektív véleménye bárkivel kapcsolatban, aki a nyilvánosság előtt éli az életét. Pláne úgy, hogy mindketten a köznép egyszerű gyermeikeiből élnek, szóval ha mást nem, legalább az engedtessék meg, hogy ki-ki elmondja a véleményét a mindenki szeme előtt zajló kapcsolatuk alakulásáról.
Lélekben klappolnak? Igaz, nem ismerem Liamet személyesen, de nem láttam se most, se az elmúlt akárhány évben, hogy bármi kicsit is hasonlót művelt volna Miley utóbbi időben produkált életviteléhez, munkásságához.
Ha pl ránézek Liamre vagy a bátyjára, Chrisre, aki mindig talpig úriember, öltönyben, nyakkendővel, nem érzem azt, hogy passzolna egy olyan lányhoz, mint Miley. Lelkületben biztosan nem...
De magadra vetted, pedig mikor írtam a kommentemet, a tiedet még nem is láttam sehol.
Ezzel pedig el is érkeztünk a következő ponthoz, amit felvetettél. Se én, se te nem tudhatjuk, hogy Miley valójában hogy viselkedik, amikor Liammel van... az, hogy a nyilvánosságnak mit mutat, nem keverendő össze a magánéletével.
2016. január 06. 14:45
Idézet
soha önfeledtebb mosolyt nem lehetett látni Miley arcán, mint amikor Liammel volt.
Itt a lényeg.
Szandi0820
2016. január 08. 23:47
|
|
rara022visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 207142 offline
|
Nekem Miley sokáig a példaképem volt mint megannyi velem egykorú lánynak, de most...inkább rémisztő példa. Amíg nem változott meg nagyon felnéztem rá, de azóta ez nem megy. Remélem Liam észhez téríti és én is szívből kívánom hogy térjen vissza a normális énje
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.