Harry... ha tényleg lenne szólólemeze, akkor biztosan megvennem, biztosan nagyon nagyon szeretném és az is biztos, hogy hatalmas sikereket érne el vele. És ezt nem csak én mondom, hanem Jay-Z aki már egy nagyon tapasztalt ember a szakmában, Ő meglátja kiben van lehetőség..
A gond az, hogy Jay-Znek csak Harry kell, tehát, két lehetősége fog maradni Harrynek
a ) kilép az 1D-ből és szólóban folytatja
b ) a bandában marad
Tudom, hogy Harry a megfelelő döntést fogja hozni, viszont ez nehéz döntés lesz neki. A két kérdéa, amit mérlegelnie kell, hogy a rajongóit cserbenhagyja el?
A szólókarrier mennyire fontos számára?
És, ha ezekre megkapja a választ, akkor helyesen dönt, ha szívére hallgat.
Én rettenetesen szomorú lennék, ha otthagyná az 1D-t. Viszont nem akarom azt, hogy úgy folytassa tovább, mint Zayn, hogy nincs hozzá kedve. Mert ezzel nem csak a rajongókat, nem csak a bandatársait, de önmagát is becsapná.
Úgy érzem a szívem mélyén, hogy olyan mérhetetlen szeretetet érez a rajongók iránt, hogy 2017-ben biztos, hogy visszatér a bandával. Aztán, hogy később mi lesz. Meglátjuk...
Jay-Z a szárnyai alá venné Harry Stylest
2016. január 05. 18:39
|
|
liluska888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.10. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 252187 offline
|
Drukkolok neki, hogy jó döntést hozzon!Sajnálnám ha kilépne a bandából:(,de az ő élete úgy dönt ahogy szeretne.<3
2016. január 05. 19:26
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Most gondoljatok bele. A szünet előtt ( ami véleményem szerint örökre szól) adták ki az új albumot. Most előtte vagy közvetlenül utána mondják azt hogy feloszlunk??? Lehet hogy bukta lett volna az egész és ebben azért nem kis munka és pénz van. Ha mindenki belátja így egyszerűbb. Eltelik másfél év, nagykából lenyugszanak a kedélyek és szép csendben elfelejtenek visszajönni. Vagy a sikeres magán elfoglaltságaikra hivatkozva bejelentik hogy vége. Talán lesz egy búcsúkoncert is. 2015 kaotikus év volt a fandom számára ezt ők is tudják és ha most bevallották volna a végét mi lett volna?? Szerintem egyébként Harry az állandó menedzsment miatti hazudozásba csömöllött bele. Egy őszinte mosolyt nem lehetett látni Tőle a végén. Meg legyünk őszinték: Ha tényleg építeni akarja a szóló karrierét ahogy idő és kemény munka kell. Mire igazán elkezdené meg mehetne vissza a 1D-vel turnézni??? Nem tartom valószínünek!!!! Ha tényleg akkora mega-szupersztárt tudnak belőle csinálni szólóban akkor a csapatérdek nem lesz neki olyan fontos. És ezzel nem azt mondom hogy cserben hagyja a többieket, de meg lehetne érteni őt nagyon. És a srácok is meg fogják, mert ők sem tennének másképp. Ne feledjétek ők anno szólóban indultak, a banda pedig megadta nekik a kiugrási lehetőséget. Most eljött az idő hogy ki ki egymaga kihozza magából azt amit mindig is szeretett volna, a hírnév meg van hozzá. A One Direction nem fog örökké tartani, ne legyetek önzők!!! Szerintem pont a rajongók önzősége miatt nem merik felvállalni higy vége, pont értük teszik. Kicsit az ő szemükkel is kell látni, ez nem a világ vége. El kell fogadni és kész!!!!! ☺️
2016. január 05. 19:32
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Egyetértek az elöttem szólóval.Ez nem kis lehetőség amit kapott.Ha nem él vele,az magára nézve önző,viszont ha él,akkor meg a rajongók szerint.De...a rajongók ha szeretnek,elfogadnak ahogy vagy.
2016. január 05. 19:39
Nem kis lehetőség... kíváncsi vagyok kit választ <3
2016. január 05. 19:55
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ha őszinte akarok lenni csak annyira szimpatikus nekem J-Zay mint amennyire a lepkék tudnak úszni. A hasonlatot megmagyarázva semennyire. Imádom Harryt és nem akarom, hogy egy olyan ember vesse ki rá a hálóját, akit láthatóan- mint ebben a szakmában mindenkit - ilyen szinten csak és kizárólag a pénz érdekel. Be kell valljam eszembe jutott hogy ez a csávó akár a One Direction végét is jelenthetné, engem nem érdekel hogy milyen sok sztár virágzott már ki a szárnyai alatt. Engem nem érdekel hogy milyen szuper-király lemezkiadója van, nem akarom hogy bármi köze legyen J-Zayhez. Persze tudom, az ő döntése, de őket nem szívesen látnám együtt, az egyszer tuti...
2016. január 05. 20:39
Hát remélem jól dönt! Csak nagyon félek,hogy ebből baj lesz az 1D számára..
2016. január 05. 20:43
|
|
Vilcsiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 240096 offline
|
Most nem azért, de úgy beszélnek róla, mint egy tárgyról.
Másrészt meg kicsit ismerős... azért mentek szünetre, hogy pihenjenek, meg "normális életet éljenek" (khm, Zayn Malik), erre rá egy hétre már dolgozik a korongján, meg versengenek érte a kiadók. Nem akarok én bántani senkit, csak talán megmondhatták volna egyértelműen, hogy szólókarriert akarnak, és ennyi. Akkor nem problémáznának ennyit, mert máris kezd unalmassá válni.
Másrészt meg kicsit ismerős... azért mentek szünetre, hogy pihenjenek, meg "normális életet éljenek" (khm, Zayn Malik), erre rá egy hétre már dolgozik a korongján, meg versengenek érte a kiadók. Nem akarok én bántani senkit, csak talán megmondhatták volna egyértelműen, hogy szólókarriert akarnak, és ennyi. Akkor nem problémáznának ennyit, mert máris kezd unalmassá válni.
2016. január 05. 22:02
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Én nagyon remélem, hogy Simont választja! De a hírek ellenére én azért reménykedek, hogy egyik sem igaz!
2016. január 06. 14:59
|
cicaorrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 74825 offline
|
Az a bizonyos "szünet", amit egyre inkább kitolnak, oly nyilvánvaló, hogy a banda végét jelentette/jelenti. Én személy szerint szurkolok Harrynek, szerintem ő az egyetlen olyan tag, akinek lehet esélye a sikerre szólóban is.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: