Még alig vált hivatalossá, hogy szólókarrierbe kezd, Harry Stylesért máris versengenek a kiadók.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jay-Z a szárnyai alá venné Harry Stylest
2016. január 05. 15:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. január 05. 15:46
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
2016. január 05. 15:52
Jó lenne, de remélem, azért nem lép ki az 1D-ből.>:
2016. január 05. 15:54
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Nagyon remélem hogy nem fog kilépni az 1D-ből!
Bár igaz nagyon tehetséges de akkor se lépjen ki!
Bár igaz nagyon tehetséges de akkor se lépjen ki!
2016. január 05. 16:14
|
|
ibbi427 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.09. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 233100 offline
|
Idézem apukámat: ,,Ők csak együtt jók bandában,szólóban semmire se viszik...." Kitudja milesz? :/
1 felhasználónak tetszik:
Kincses Bogi
2016. január 05. 16:59
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Én teljesen megértem, hogy ki szeretné próbálni magát szólóban is. Ez a szünet nem csak azért kell mert fáradtak, hanem,hogy egy kicsit saját magukkal is törődjenek és kipróbálhassák magukat bármiben amihez csak kedvük van. Harry szerintem csodásan fog szerepelni mint szóló énekes is, már nagyon várom a korongját. Viszont egy szemernyi kételyem sincs afelől, hogy vissza fog térni az 1D-be. Megígérték mindnyájan, 5 év alatt egyetlen egyszer sem hazudtak, miért ne hinnénk a szavuknak? Ha fel akarnának oszlani, most is megtehetnék, nem kellene ehhez szünet
2016. január 05. 17:00
|
|
Barta Nikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 251712 offline
|
De ha felbontja Simonekkal a szerzodest vagy mi es atmegy Jay-Z-hez akkor azzal a bandaval is felbontja a szerzodest nem?
namindegy..csak maradjon meg a banda♥♥♥
2016. január 05. 17:02
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Idézet (martina s. 21 @ 2016.01.05. 16:25)
Es mi lesz a bandaval? 
Majd 2020-ban a jubileumi koncertre visszatérnek együtt egy bandaként esetleg, vagy lehet tényleg betartják az ígéretüket és 2017-ben folytatják.
Én szeretem Harryt, mint a bandában és szóló énekesként is szeretném, nekem ezzel nincs semmi problémám, hogy ő most szólóban folytassa, mert nyugodtan, remekül megállná a helyét.
Magához a cikkhez annyit, hogy Jay-Znél lenne a legjobb helye, - és ezt ő is nagyon jól tudja - hisz nála vannak azok az előadók, akiket az egész világ ismer, viszont Harryt a szíve úgy is Simonhoz fogja húzni, aki csak a pénzt látja benne, de lehet jó döntést fog hozni és az előzőt választja.
2016. január 05. 17:08
Valamiért sokkal jobban várom hogy ő milyen lesz szólóban,mint Zayn...
Nem csodálom,hogy kapkodnak érte,minden adottsága megvan,hogy szólóban is megállja a helyét,csak egy jó szerződés kell.
"és egy éven belül a világ legnagyobb előadóművészévé tenném"-ezt nagyon is el tudnám képzelni,csak akkor egy év múlva kötve hiszem,hogy visszatér a bandába,ha egyszer annyira befut...de azért remélem ❤❤
Nem csodálom,hogy kapkodnak érte,minden adottsága megvan,hogy szólóban is megállja a helyét,csak egy jó szerződés kell.
"és egy éven belül a világ legnagyobb előadóművészévé tenném"-ezt nagyon is el tudnám képzelni,csak akkor egy év múlva kötve hiszem,hogy visszatér a bandába,ha egyszer annyira befut...de azért remélem ❤❤
2016. január 05. 17:09
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Sok sikert. Csak jól döntsön..
2016. január 05. 17:47
Tényleg nagyon jó hangja van, és nagyon tehetséges, de mi lenne az 1D-vel?
Szerintem egyik rajongó se szeretné, ha vége lenne a bandának.
De reménykedjünk, hogy tényleg, csak a szünetben fog szólóban énekelni!
Hogyha meg mindig is szólóban fog, akkor biztosan hatalmas sikereket fog elérni!
Harry
Szerintem egyik rajongó se szeretné, ha vége lenne a bandának.
De reménykedjünk, hogy tényleg, csak a szünetben fog szólóban énekelni!
Hogyha meg mindig is szólóban fog, akkor biztosan hatalmas sikereket fog elérni!
Harry
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.