Egyre komolyabb a dolog a két slágergyáros között, ugyanis barátaik úgy tudják, hogy közös jövőjüket tervezgetik szabadságuk alatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift és Calvin Harris a házasságot fontolgatja
2016. január 05. 11:10
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. január 05. 11:17
Ez nagyszerű,és tényleg én lennék a legboldogabb ha végre boldognak láthatnám őket,de nem igaz hogy Calvint nem zavarja hogy Tay még mindig exbarátjáról ír dalokat.Engem ha én lennék Calvin helyébe nagyon zavarna,róla kéne írnia nem pedig egy olyan fiatalemberről akivel már "mit tudom én"már hány éve szakítottak....Ezt jobb ha rendesen átgondolják mert ha esetleg mégsem működne együtt akkor bizony hallgathatjuk majd az össze tört szívű Taylor számait....
2016. január 05. 12:03
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Na majd ha nem ilyen barátoktól halljuk, hanem biztos forrásból, akkor majd elhiszem.
Szerintem meg nincs baj, ha az exeiről ír dalt, hisz kiadja magából, ami a szívét bántja, ráadásként az emberek imádják. Nem hiába volt Taylornak nagyon sikeres a 2015-ös év.
Szerintem meg nincs baj, ha az exeiről ír dalt, hisz kiadja magából, ami a szívét bántja, ráadásként az emberek imádják. Nem hiába volt Taylornak nagyon sikeres a 2015-ös év.
2016. január 05. 12:26
|
|
Constantineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.05. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 244563 offline
|
Idézet (B.T.S. @ 2016.01.05. 11:17)
Ez nagyszerű,és tényleg én lennék a legboldogabb ha végre boldognak láthatnám őket,de nem igaz hogy Calvint nem zavarja hogy Tay még mindig exbarátjáról ír dalokat.Engem ha én lennék Calvin helyébe nagyon zavarna,róla kéne írnia nem pedig egy olyan fiatalemberről akivel már "mit tudom én"már hány éve szakítottak....Ezt jobb ha rendesen átgondolják mert ha esetleg mégsem működne együtt akkor bizony hallgathatjuk majd az össze tört szívű Taylor számait....
Azok a dalok lassan 2 éve íródtak, sehol se volt akkor még Calvin. Most csak szimplán kiadják őket klip formájában.
2016. január 05. 13:12
Remélem Taylor nem fog újra csalódni! Nem kell elkapkodni semmit sem, fiatalok még!
2016. január 05. 13:19
MMhm persze,ugyan hagyjuk már!!!!
Biztos vagyok benne hogy nem az összes száma íródott 2 éwel ezelőtt,ezzel senki se próbáljon be etetni..Nem akarok veszekedni mert utálok és nem is akarom most erre pazarolni az időmet,csak elmondtam hogy én Calvin helyébe kicsit ideges lennék,és még mindig nincs vége kitudja?Lehet hogy Tay új MOSTANI dala is Harryről fog szolni mint idáig az összes....Ez a házasság dolog számomra még nagyon új,de persze örülök neki mert szeretném ha boldogok lennének...
HA ESETLEG VALAKINEK NEHEZTEL A HOZZÁSZÓLÁSOMRA AZT KÉREM HOGY NE IDE, HANEM EGYENESEN HOZZÁM, AZ ÜZENŐFALAMRA ÍRJA MEG...NEM SZERETNÉK VISSZA HALLANI SEMMIT MERT ÉN IS TUDOK SZEMÉT LENNI.
Biztos vagyok benne hogy nem az összes száma íródott 2 éwel ezelőtt,ezzel senki se próbáljon be etetni..Nem akarok veszekedni mert utálok és nem is akarom most erre pazarolni az időmet,csak elmondtam hogy én Calvin helyébe kicsit ideges lennék,és még mindig nincs vége kitudja?Lehet hogy Tay új MOSTANI dala is Harryről fog szolni mint idáig az összes....Ez a házasság dolog számomra még nagyon új,de persze örülök neki mert szeretném ha boldogok lennének...
HA ESETLEG VALAKINEK NEHEZTEL A HOZZÁSZÓLÁSOMRA AZT KÉREM HOGY NE IDE, HANEM EGYENESEN HOZZÁM, AZ ÜZENŐFALAMRA ÍRJA MEG...NEM SZERETNÉK VISSZA HALLANI SEMMIT MERT ÉN IS TUDOK SZEMÉT LENNI.
2016. január 05. 13:29
|
|
Constantineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.05. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 244563 offline
|
Idézet (B.T.S. @ 2016.01.05. 13:19)
MMhm persze,ugyan hagyjuk már!!!!
2014 októberében adta ki az albumot amin pl a legutóbbi száma is hallható. A dalok megírása minimum fél évvel korábra datálódnak tehát a 2 év teljesen reális. A tények makacs dolgok
2016. január 05. 14:58
annyi ideje még nincsenek együtt, hogy igazán jó házasság lehetne belőle...
örülök, hogy Taylor talált magának egy párt, de ilyen rövid idő után házasság? Kaley Cuoco- nak sem jött össze...
örülök, hogy Taylor talált magának egy párt, de ilyen rövid idő után házasság? Kaley Cuoco- nak sem jött össze...
2016. január 05. 15:32
Szerintem a házasság elég korai lenne, mivel nem alkotnak egy párt olyan régóta.
2016. január 05. 15:37
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Lehet hogy korai lenne,de én nagyon örülnénk!
2016. január 05. 15:46
Taylor ismervén nem tartom a legjobb ötletnek, de mindenesetre várom a fejleményeket.
2016. január 05. 16:51
Ha nem is házsságig megy a dolog,én azért örülök,hogy Taylor-nak van egy komolyabb,valódi kapcsolata
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: