Valósággal izzik a levegő Justin Bieber és Hailey Baldwin között
2016. január 08. 19:22
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Érdekes..szegény lány
2016. január 12. 21:09
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Én örülök nekik <3
2016. január 12. 21:48
|
|
Justin bieber fan13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.29. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 247394 offline
|
Na végre nem Selena örük neki. Amúgy nagyon imádlak Justin!
2016. január 17. 00:55
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Öhm... igazából eléggé unszimpatikus a lány, de végre nem Jelena. Lépjenek már túl egymáson, vagy jöjjenek össze nem érdekel csak ne évelődjenek már az újságban meg mindenhol. Gratulálok amúgy nekik!
2016. január 17. 14:46
hát...én örülök hogy Justin boldog...csak annak nem hogy pont Hailey-vel...Hailey-t sosem szerettem, Justin viszont az életem.Attól hogy nem kedvelem különösebben a csajszit, remélem nem bántja meg Justin és végre tényleg boldoggá tudja tenni, ugyanis már rég kijárt neki
De már megemésztettem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: