Saját neméhez vonzódik Colton Haynes?
2016. január 04. 20:19
Hiába, a jó pasik vagy kapcsolatban vannak, vagy híresek..vagy melegek.
2016. január 05. 16:06
,,Kedves'' ,,Dóra119"!^^
Undorító? Gusztustalan? Ez most komoly? Nekik nem az.
Mindenkinek joga van eldönteni, hogy milyen nemhez vonzódik, hogy mi tetszik neki, hogy mit akar nézni a Tv-ben .. És tudod, ennyi erővel én is csúfolhatnék valakit, hogy kék szeme van (ez csak egy példa volt
.) Attól még, hogy másak, nem kell ezért őket kirekeszteni és kicsúfolni.
Undorító? Gusztustalan? Ez most komoly? Nekik nem az.
2016. január 05. 16:16
Valahogy én is sejtettem hogy meleg. Amilyen képeket felrak Facebookra... Pl hogy mellpiercinget rakott fel. És most tessék.
2016. január 05. 16:57
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Ha ez nem csak múlt, akkor nekem csak az jutott eszembe hogy akkor vajon hány lánynak a szíve lett most összetörve.?
2016. január 05. 17:18
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Nem kéne így felfújni a dolgot, egyáltalán nem biztos hogy ez igaz.De ha az is, senkinek semmi köze hozzá.
2016. január 05. 17:33
RutaPrimroseLove : Biztos, hogy soknak. Én nem vagyok közöttük xD
Nem szeretem ezt a színészt finoman szólva... A Teen Wolf-ban nagyon ellenszenves volt nem csak a karaktere, hanem úgy egészben. De ez az ő dolga és nem szabad érte szekálni... Mások csinálnak cifrább dolgokat és az elvetemült rajongók ugyanúgy követik, mint a kisbirkák...
Nem szeretem ezt a színészt finoman szólva... A Teen Wolf-ban nagyon ellenszenves volt nem csak a karaktere, hanem úgy egészben. De ez az ő dolga és nem szabad érte szekálni... Mások csinálnak cifrább dolgokat és az elvetemült rajongók ugyanúgy követik, mint a kisbirkák...
2016. január 05. 20:18
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Jaj, jaj. Annyian félreértelmeztétek. Az, hogy van meleg múltja férfiakkal, hol jelenti azt, hogy coming out-olt? Olvassátok el a cikket még párszor és próbáljátok felfogni a látottakat (akinek nem inge).
És nem. Nincsen tumblija, oda van írva, hogy egy rajongó osztotta meg a hírt.
És nem. Nincsen tumblija, oda van írva, hogy egy rajongó osztotta meg a hírt.
2016. január 05. 20:45
Én mindenhogy szeretem őt! Kit érdekel, hogy kihez vonzódik? Helyes. Ezt nem is tudom tagadni *-*
2016. január 05. 22:22
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Íme, itt a Tumblr-je a kétkedőknek, mivelhogy létezik hivatalos oldala.
A cikkről annyit, hogy nem lepődnék meg, ha igaz volna, viszont azt nem értem, miért kezeli ezt sok ember coming outként...?! Nem mondta ki kerekperec, hogy a férfiakat szereti, egyszerűen tett egy megjegyzést, amiből inkább arra lehet gondolni, hogy kísérletezett, kipróbálta, milyen egy másik sráccal.
Mintha ez felérne már egy vallomással...
A cikkről annyit, hogy nem lepődnék meg, ha igaz volna, viszont azt nem értem, miért kezeli ezt sok ember coming outként...?! Nem mondta ki kerekperec, hogy a férfiakat szereti, egyszerűen tett egy megjegyzést, amiből inkább arra lehet gondolni, hogy kísérletezett, kipróbálta, milyen egy másik sráccal.
Mintha ez felérne már egy vallomással...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. január 05. 22:35
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Évek óta Emily Bett-tel jár
Nincs semmi szégyellnivaló a nemi orientáltságban, ha heteró akkor heteró, ha bi akkor bi, ha meleg akkor meleg. Egyik sem értékesebb a másiknál
2016. január 06. 00:03
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Minden meleg jól néz ki...
2016. január 06. 20:45
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Az ő élete ő tudja én nem itélem el ezért ha igaz...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.