Megérkezett Taylor Swift legújabb kisfilmje
2016. január 02. 15:55
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Nem rossz!
Tetszik!
2016. január 02. 15:58
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nagyon jó lett
2016. január 02. 16:44
A dalról inkább nem mondok semmit, mert első hallásra nem tetszik, szinte semmi. De a klio nem lett, rossz és ahogy már néhányan írták előttem most is volt egy kicsi Harry benne, de lehet, hogy csak én látom így. De összességében nem olyan szörnyű.
2016. január 02. 17:00
Ez most a legújabb média/marketingfogás. Bejelentik, hogy visszavonulnak, feloszlanak, pihenőre mennek stb... aztán előrukkolnak egy albummal, kislemezzel mindenféle promó nélkül és ódákat zengenek róluk, hogy ilyen meg olyan nézettséget, eladást produkálnak.
A videóról, - a helyszínek lélegzetelállítóak, Taylor sminkje tökéletes, a videoeffektek elmennek, viszont egy-két áttűnés elég bénára sikeredett. Amennyi pénz benne lehet igazán megoldhatták volna, hogy az indák ne "légneműnek" hassanak.
A zene kifejezetten nem tetszik, az eddigi leggyengébb szám, amit Swifttől ezidáig hallottam.
A videóról, - a helyszínek lélegzetelállítóak, Taylor sminkje tökéletes, a videoeffektek elmennek, viszont egy-két áttűnés elég bénára sikeredett. Amennyi pénz benne lehet igazán megoldhatták volna, hogy az indák ne "légneműnek" hassanak.
A zene kifejezetten nem tetszik, az eddigi leggyengébb szám, amit Swifttől ezidáig hallottam.
2016. január 02. 17:24
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
A klip még elmegy de a zene szörnyű..
Szerintem ez volt Taylor eddigi legrosszab zenéje,
Ha több energiát fektettek volna bele biztos jobban tetszene.
Szerintem ez volt Taylor eddigi legrosszab zenéje,
Ha több energiát fektettek volna bele biztos jobban tetszene.
2016. január 02. 18:06
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Fantasztikus! Kreatív, és nem csak egy üres klip, üzenete is van.
Nekem tetszik.
Nekem tetszik.
2016. január 02. 18:27
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Egész jó
2016. január 02. 18:40
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Calvin Harrisnek nem ciki hogy a barátnője még mindig az exéről Harry Stylesról énekelget?! Ez meg kész vicc: " aranytorkú szőke szépség " - ezek közül csak a szőke illik Taylorra...
2016. január 02. 19:21
|
|
laurenevansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 252846 offline
|
tetszik
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: