2015 legmegdöbbentőbb hírei
2016. január 01. 14:39
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Hm. Érdekes cikk.
2016. január 01. 14:40
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Elmennek. Botrányok. Megcsalás. Vita.
2016. január 01. 14:44
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Húú meg kell mondani mozgalmas egy év volt
Bár ezt a 5SOS-ből nem nézném ki. Nem hinném, hogy szexisták. Sőt szerintem ez abszolult hülyeség
Bár ezt a 5SOS-ből nem nézném ki. Nem hinném, hogy szexisták. Sőt szerintem ez abszolult hülyeség
2016. január 01. 15:25
Ez van ha sztár az ember. Mindig minden baj,amit csinál,de talán csoda, hogy azt nem írták bele,hogy Miley Cyrus elment egy benzinkúton wc-re. xd
Amit Ariana csinált,megbocsátható,mivel volt benne annyi,hogy képes volt megfogni egy kamérát,és bocsánatot tudott kérni,emberek módjára. És mindezt nem a hírnévért tette.
Amit Ariana csinált,megbocsátható,mivel volt benne annyi,hogy képes volt megfogni egy kamérát,és bocsánatot tudott kérni,emberek módjára. És mindezt nem a hírnévért tette.
2016. január 01. 15:46
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
A 5SOS hírt még csak nem is hallottam, mindenesetre nem néztem volna ki belőlük. Aztán csak én érzem úgy hogy túltengésben van a 1D a hírekben? Vagy csak én hallucinálok? Na igen, eseménydús évek voltak, Kesha karrierét azért sajnálom, nagyon tehetséges énekesnő volt, még ha folyamatosan lázadt is és minden létező trendnek a nyomába eredt. Szerintem az egyetlen pozitívum 2015-ben Adele volt, elvégre mégis csak egy igazi tehetséget kaptak vissza az emberek. Ja, és ez az év persze a visszavonulások éve lesz, Charlie Sheent meg nem igazán tudom sajnálni, egyáltalán nem volt nekem (soha) szimpatikus. Na csak ennyi, mindenkinek kellemes első napot az évből!
2016. január 01. 15:51
|
|
Nininono16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 245262 offline
|
A 5SSOS-ról egy ekkora hülyeséget írni. Attól még, hogy utálja a riporter őket nem kéne ilyet kiadni róluk. Inkább a riporterről kellene ilyen egy ilyen szánalmas cikket írni. Azok a rajongók akik ez miatt a hamis cikk miatt megutálták őket azok nem igazi rajongók. Nem is szexisták. Amúgy a fiúk nem mehetnek el egy buliba és ihatják magukat részegre? Basszus nem érezhetik magukat jól??? Rohadt sokat dolgoztak azon, hogy egy jó bandát hozzanak létre. És egy ilyen sz*ros cikk elrontotta ezt. Szánalmas.....
2016. január 01. 16:01
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Mozgalmas év volt
2016. január 01. 17:06
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nagyon eseménydús év volt.
2016. január 01. 17:15
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Ez a videó a 1D-ről nagyon tetszett! Jól össze lett rakva, és 2015-ben sem unatkozott senki szerintem
2016. január 01. 17:37
Kylie jenner ajkai nem semmi!De egyébként jó cikk!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: