Ez az egész az X Factor óta el van döntve. Nem csodálkoztam, amikor Zayn kilépett a bandából és azon sem csodálkoztam, mikor bejelentették, hogy szünetre mennek. Nem utálom őket, de nem is szeretem. Egy 10-es skálán 4,5.
Ha Harry szólókarrierbe kezd, tegye; sok sikert neki!
Szólókarrierbe kezd Harry Styles
2016. január 01. 12:57
Idézet (Pityang @ 2015.12.31. 16:02)
Már nagyon várom hogy beinduljon a karriere, ha már nem a fiúk vannak ott, akkor legalább Harry kárpótoljon minket egy keveset. Mindenesetre remélem hogy miután vége a szünetnek lemond erről és visszajön...
A hírhez pedig hogy Kendallel randizik csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy: FUSS HARRY, FUSS AZ ÉLETEDÉRT, MENEKÜLJ ÉS NE ÁLLJ MEG, AMEDDIG BIZTONSÁGBAN NEM VAGY VALAHOL JÓ MESSZE! MENTSD AZ ÉLETEDET!!!!!!!!!!!!!
Bocsánat, kibújt belőlem a mérhetetlen gyűlölet minden Jenner és Kardashian ellen, sajnálom, nem tehetek róla, a zsigeri gyűlölet csak úgy emészt engem belülről. És félreértés ne essék, nem azért mert féltékeny lennék - féltékeny vagyok de nem ezért gyűlölöm Kendallt, ahogyan Taylort sem azért gyűlölöm mert járt Harryvel - de most úgy őszintén és komolyan mondok nektek valamit: Tényleg úgy gondolja BÁRKI IS ezen a kerek földön, hogy ez a kettő összeillik? Én nem, és szerintem ti sem gondoljátok komolyan, vagy mégis? Na mindegy, ez az én tippem Harrynek, a dalai miatt pedig izgatott vagyok...
A hírhez pedig hogy Kendallel randizik csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy: FUSS HARRY, FUSS AZ ÉLETEDÉRT, MENEKÜLJ ÉS NE ÁLLJ MEG, AMEDDIG BIZTONSÁGBAN NEM VAGY VALAHOL JÓ MESSZE! MENTSD AZ ÉLETEDET!!!!!!!!!!!!!
Bocsánat, kibújt belőlem a mérhetetlen gyűlölet minden Jenner és Kardashian ellen, sajnálom, nem tehetek róla, a zsigeri gyűlölet csak úgy emészt engem belülről. És félreértés ne essék, nem azért mert féltékeny lennék - féltékeny vagyok de nem ezért gyűlölöm Kendallt, ahogyan Taylort sem azért gyűlölöm mert járt Harryvel - de most úgy őszintén és komolyan mondok nektek valamit: Tényleg úgy gondolja BÁRKI IS ezen a kerek földön, hogy ez a kettő összeillik? Én nem, és szerintem ti sem gondoljátok komolyan, vagy mégis? Na mindegy, ez az én tippem Harrynek, a dalai miatt pedig izgatott vagyok...
A számból vetted ki a szót. Az összeset.
2016. január 01. 14:46
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Szeret minket és nem is fog cserben hagyni! <33
2016. január 01. 14:46
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Sok sikert Harrynek
2016. január 01. 15:04
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Idézet (TVD1 @ 2016.01.01. 15:03)
Ó ennek majdnem teljesen örülök
Sok sikert neki!!!
Sok sikert neki!!!
Mi az h majdnem teljesen?
2016. január 01. 15:52
Most remélem,hogy nem mondok igazat,de szerintem lassan felbomlik az 1D és majd talán Harry meg Liam szóló karierbe kezd,a többieknek nem jósolok túlságosan fényes jövőt. Nem a szívemcsücskei de bírom őket,tehetségesek.
Sok sikert Harry.
2016. január 01. 17:08
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Sok sikert kívánok!
2016. január 01. 18:42
|
|
Grace Gilenholeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 250233 offline
|
IGEN,PERSZE. CSAKIS SZÓLÓ KARRIERBE KEZD. A SOK BUTA MEG EL IS HISZI. NEM RÉG OLVASTAM,HOGY BASSZUS...NE HIGGY MÁR EL MINDENT AMIT A KIBASZOTT INTERNET ÉS SAJTÓ ÖSSZE HORD. NEM MELLESLEG?? KI A FRÁSZ LÁTTA HARRY EGYÜTT A HÚDE SEXY MODELLEL?? VALAKI ÍRJON GYORSAN HA LÁTTÁK ŐKET EGYÜTT JÓ??
2016. január 01. 18:47
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Grace Gilenhole:
Nyugalom.... Tessék itt van: http://cdn03.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/headlines/2015/12/kendall-jenner-harry-styles-yacht-...-new-years2.jpg
Nyugalom.... Tessék itt van: http://cdn03.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/headlines/2015/12/kendall-jenner-harry-styles-yacht-...-new-years2.jpg
2016. január 01. 19:10
|
|
Directionergirl126új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 205007 offline
|
úgysem lesz szólókarrierje:
))
a bandában marad,k
a bandában marad,k
2016. január 01. 19:33
|
|
Zs00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 935 Csatolások: 0 Azonosító: 205886 offline
|
harry a legnépszerűbb, bár nekem nem ő a kedvencem, de egyedül ő is csak egy a millió szép, jó hangú fiú közül. Ők együtt, most négyen a one direction--együtt népszerűek. remélem még időben rájönnek, h ez az egyéniskedés nem jó, mielőtt ez szétszené a bandát
2016. január 01. 20:14
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Tehetséges, de önálló szólóénekesként nem hiszem hogy nagy sikereket aratna, mert elég tucat hangja van. Az meg hogy színészi karrier??? Színészkedett már valaha?? Röhej!! Ha van egy kis esze marad a bandában és kihasználja a benne rejlő javakat amíg lehet. Kendall Jennert pedig meg sem említem. Nagyképű és ostoba, csinosan mosolyogni a fotókon az megy neki, többre nem nagyon lenne képes. Az ilyen kis modellek magas szinten űzik az ősi mesterséget, szóval Harry tuti el lesz Vele egy darabig. Winter Girlfriend
2016. január 01. 20:45
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Még ha szóló karrierbe is kezd az nem azt jelenti,hogy ott hagyja a bandát,az pedig tény,hogy Haroldnak van egy jellegzetes saját stílusa,valamint a hangi adottságai is valljuk be igen jók,ami megint csak nem azt jelenti,hogy kilépne,de miért ne írhatna sőt adhatna ki dalokat?Hisz senki nem parancsolhat neki,és a szünetben azt csinál amit szeretne.Minden esetre én szeretem és bízom benne,hogy vissza fog menni a bandához,hisz megígérte,és az úgy is lesz.A Kendall Jenneres pletykák nem tudom mennyire igazak,de ha boldog vele akkor tőlem aztán,remélem azért lesz a lányban annyi ha összejön vele,hogy normálisan viselkedik,nem ismerem személyesen nem ítélkezem(újévi terv),de Jenner család nem a szívem csücske.
De kár a gőzért ha ebből a hírekből semmi sem igaz,megint csak ismételni tudnám magamat,majd ha ő kiáll és elmondja..akkor elhiszem.
De kár a gőzért ha ebből a hírekből semmi sem igaz,megint csak ismételni tudnám magamat,majd ha ő kiáll és elmondja..akkor elhiszem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: