Szólókarrierbe kezd Harry Styles
2015. december 31. 22:51
|
|
Shadow.girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 251175 offline
|
Szerintem biztosan egyedül is bírná a nyomást, és ugyan úgy tudná folytatni mint eddig,de úgy tényleg, én 1D rajongó vagyok és az hogy Zayn kilépett nem jelenti azt hogy össze dőlt a világ, 2 éves szünet,rendben még akkor sem dől össze a világ, egy szóló album,az sem jelent gondot.. De rögtön ahogy a szünet elkezdődik vége mindennek? Emberek hol marad a kitartás?
2015. december 31. 22:53
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
De jó........
2015. december 31. 23:24
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Hugii570 Azért ne túlozz!
Inkább Taylor mint ez a ringyó
Inkább Taylor mint ez a ringyó
2016. január 01. 00:39
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Ha igaz, hogy együtt vannak Kendellel ( a képek eléggé ezt igazolják) akkor minden jót és nagyon sok boldogságot kívánok nekik! Teljes szívemből remélem, hogy most Harrynek nem csak téli barátnője lesz, mint az eddig megszokotr volt. De mivel most nem megy Turnézni Januárban így bizakodhatok...
Remélem Harrynek csodálatos 2016-os éve lesz, tele széo dolgokkal és örönmel.
Ha pedig szólókarrierbe kezd, akkor azt tudom mondani, hogy, ha igaz is, a One Directiont sosem hagyná ott.
Remélem Harrynek csodálatos 2016-os éve lesz, tele széo dolgokkal és örönmel.
Ha pedig szólókarrierbe kezd, akkor azt tudom mondani, hogy, ha igaz is, a One Directiont sosem hagyná ott.
2016. január 01. 09:48
Ha igazak a pletykák akkor véleményem szerint még sokra fogja vinni így szólóban is.Nem nagyon szeretem az 1D-t de SZERINTEM Harry mindközül a legtehetségesebb (ismétlem szerintem)Meg még annó Zayn,ő is nagyon tehetséges..
Engem magasan nem érdekel hogy kivel van együtt,de szerintem Kendall jobb választás,és még korban is közelebb áll hozzá^^
Engem magasan nem érdekel hogy kivel van együtt,de szerintem Kendall jobb választás,és még korban is közelebb áll hozzá^^
2016. január 01. 09:49
Még így vissza térve:Mi ez a kép?? XXXD
Az a fej!!Haláli^^
Az a fej!!Haláli^^
2016. január 01. 09:53
Csak maradjon az 1Dbe
Nem mondom hogy rossz lenne szólókarrirerbe csak nehogy a végén még ne menjen vissza.
Nem mondom hogy rossz lenne szólókarrirerbe csak nehogy a végén még ne menjen vissza.
2016. január 01. 10:27
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Ez KAMU. Hisz megígérték h visszajönnek és Harry is
<3
2016. január 01. 10:55
|
|
Directioner1232új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.27. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 252626 offline
|
Remélem olyam szólókarierre lesz mint Zaynnek
2016. január 01. 11:41
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Sztem arra ment ki ez az egész szünet, h valamelyikük szóló karrierbe kezd, vagy színészkedik...stb! De nem bánnám, ha végre feloszlana az 1D, meg am is lehet, h ők is ezt akarják!
2016. január 01. 11:42
BoryHanna.
Teljesen egyetértek. Magától szerintem sem lépne ki, túlságosan szereti a rajongókat ahhoz.
Kendallról pedig elég árilkodó képek vannak fent szóval ha igaz, sok boldogságot
Teljesen egyetértek. Magától szerintem sem lépne ki, túlságosan szereti a rajongókat ahhoz.
Kendallról pedig elég árilkodó képek vannak fent szóval ha igaz, sok boldogságot
2016. január 01. 12:10
Tuti nem fog kilépni... ahhoz túlságosan szereti a rajongókat ❤
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.