Szólókarrierbe kezd Harry Styles
2015. december 31. 16:12
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Jaj de jó! De azért remélem nem lép ki az 1D-ből.
2015. december 31. 16:15
|
|
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline
|
Hah, konkurencia Zayn-nek?! Persze! Zayn albuma az egyik legjobban várt 2016-os album Rihannáé mellett! Amúgy meg attól hogy regisztrálta a dalokat még nem biztos hogy sajátjaként adja ki, lehet hogy csak demók...
2015. december 31. 16:18
|
|
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline
|
Ja, és ha ki is ad egy albumot attól még nem hiszem hogy a bandából kilépne, emlékeztek a backstreet boys-ra? Mindannyiójuknak van szóló albuma mégis a mai napig együtt vannak!
2015. december 31. 16:33
Húú..ez meglepett szerintem nem kellet volna ezt tennie.
2015. december 31. 16:38
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
Szerintem nem fog ettől még kilépni:Dmeg amúgy is van már szóló dala(Don't let me go')azt hiszem:DDD
2015. december 31. 16:53
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Akkor most hullott szét a One Direction... A történelem során kb minden bandának, együttesnek az jelentette a végét, mikor az egység megbomlott, és kilépett egy vagy annál több tag.
Harry meg majd vígan megél szóló énekesként is, eladja a cukiságát, mert hogy a hangja egyedül már nem lesz akkora wasistdas, de majd a 'személye iránt' rajongó kislányok eltartják.
Harry meg majd vígan megél szóló énekesként is, eladja a cukiságát, mert hogy a hangja egyedül már nem lesz akkora wasistdas, de majd a 'személye iránt' rajongó kislányok eltartják.
2015. december 31. 16:53
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
ha-ha. a Don't Let Me Go is itt van, ami 3 vagy 2 éves, akkor is az volt, hogy szólókarrier, közben csak azt az egyet írta, de se baj. amúgy nem azért, de igen, Miamiba van, és az ANYUKÁJA is ott van. úgyhogy pusz a poppolómra.
2015. december 31. 16:57
|
|
Timistadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235553 offline
|
Régebben is rögzített dalokat pl. Meghan Trainor segítségével, szóval ez alapjában nem nagy cucc. Meg szerintem 4 dalból azért még nem lesz album. De azért etessük csak a népeket..
2015. december 31. 18:04
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Amúgy van már szóló dala Meghannal . Ameddig nem Harrytől hallom addig nem hiszem el.
2015. december 31. 18:26
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én nem hiszem el, amíg ő nem nyilatkozik erről. Egyébként van egy rossz érzésem, vagyis volt rögtön amint bejelentették a szünetet. Valahogy sejtettem már akkor, hogy úgysem lesz ennek folytatása, mindenki ezt mondta legalábbis a környezetemben és sikerült meggyőzniük....
2015. december 31. 18:53
|
|
liluska888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.10. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 252187 offline
|
Én örülök,hogy csinál egy albumot!Bár lehet nem is igaz a hír.Egyébként szerintem nem lesz vége a bandának!Többször mondták már, hogy nem oszlanak fel és én hiszek nekik! <3<3
2015. december 31. 19:16
Én örülnék neki, ha kipróbálná magát szólóban. Szeretem a bandát, de őszintén szólva neki és Liamnek van olyan hangja, amivel szólóban megállná a helyét szerintem, rajtuk kívül még Zayn-nek volt, majd elválik, tudja-e kamatoztatni. De én nagyon szívesen hallgatnék tőle több szóló dalt is. Egyébként meg az, hogy mikor adja ki ezeket, megint csak kérdéses, és ettől még nem lesz vége a bandának. Én inkább nekik hiszek, annak, amit ők mondanak, és ha ők azt mondják, hogy nincs vége, akkor nincs.
Amúgy, elméletileg nem Miamiban van (válaszolva itt a hozzászólásokra)
És ez a csaj még mindig jobb, mint Taylor Swift. :'D
Amúgy, elméletileg nem Miamiban van (válaszolva itt a hozzászólásokra)
2015. december 31. 20:04
és én ezen miért nem lepődöm meg? Ő Harry Styles.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: