A szünet talán nem lesz annyira elviselhetetlen a One Direction rajongók számára – a hírek szerint Harry Styles szólókarrierbe kezd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szólókarrierbe kezd Harry Styles
2015. december 31. 14:45
Apa kezdődik...
Az az érzésem, hogy valóban vissza fognak térni a szünet végén...egy nagy és az 1D hírnevéhez méltó búcsú erejéig.
Az az érzésem, hogy valóban vissza fognak térni a szünet végén...egy nagy és az 1D hírnevéhez méltó búcsú erejéig.
2015. december 31. 14:56
Nagyon tehetséges,szóval sokra vinné, csak nehogy az legyen, hogy a végén annyira megtetszik neki ez, hogy nem akar vissza menni az 1D-be..
2015. december 31. 15:00
Ez valami vicc? Na mindegy, tehetséges Harry úgyhogy hajrá.
2015. december 31. 15:11
Valószínűleg tényleg,de szerintem rohadt tehetséges és jó hangja van,úgyhogy hajrá!!❤❤
Én is félek hogy emiatt esetleg túlságosan ott ragad és nem tér vissza a bandához,de nem fog csak ezért egy évig a seggén ülni nyugodtan...szóval én szurkolok neki
❤
Én is félek hogy emiatt esetleg túlságosan ott ragad és nem tér vissza a bandához,de nem fog csak ezért egy évig a seggén ülni nyugodtan...szóval én szurkolok neki
1 felhasználónak tetszik:
White Soul
2015. december 31. 15:12
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Ez. Nem. Jelenti. Azt. Hogy. Szoló. Karrierbe. Kezd. Négy dalból nem lehet albumot csinálni. És egyébként is írt már dalokat más előadóknak.
Hogy én mennyire utálom amikor kész tényként kezelnek egy dolgot, ami lehetséges, de egyáltalán nem biztos... Olyan idegesítő.
Hogy én mennyire utálom amikor kész tényként kezelnek egy dolgot, ami lehetséges, de egyáltalán nem biztos... Olyan idegesítő.
White Soul
2015. december 31. 15:15
Idézet (LMandCIMfan55 @ 2015.12.31. 14:56)
Nagyon tehetséges,szóval sokra vinné, csak nehogy az legyen, hogy a végén annyira megtetszik neki ez, hogy nem akar vissza menni az 1D-be.. 
Hát igen , énis ettől félek..
sőt lehet , hogy a nagy szünetből feloszlás lessz, hiába tömik a rajongók fejét, hogy " csak szünet" meg amúgy is, Zayn nélkül nem One Direction a One Direction.. :/ de azért szeretem őket!<3
White Soul
2015. december 31. 15:15
Egyetértek Lajuraxx!
Attól, hogy írt 4 dalt még semmit nem jelent...
Attól, hogy írt 4 dalt még semmit nem jelent...
2015. december 31. 15:28
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Akkor gratula!
2015. december 31. 15:31
Én nem szeretem a One Directont, egyszerűen nem tetszik a hangszínük, meg valahogy nem tetszenek a számaik
De Harry Stlyesnak, már amennyire hallom, szerintem egészen jó hangja van ^^ Szóval, kíváncsi vagyok.
2015. december 31. 15:35
hát ha igaz ez, akkor gratu és remélem hogy tényleg szétmegy a banda., mert már torkig vagyok ezekkel.
2015. december 31. 15:44
|
|
White Soulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 250587 offline
|
Biztos megállna a helyét szólóénekesként is a kis drága..Két év az sok idő, bármi megtörténhet. Én csak reménykedek benne, hogy nem lép ki a bandából, és követi Zayn példáját. Persze tudom, hogy egyszer úgyis feloszlanak, de a visszatérésük után nem szeretnék úgy hallgatni őket, hogy tudom, hogy már csak x napig lesznek az iparban.
(lol, ennek a monológnak se volt sok értelme)
Sok sikert Hazza!
(lol, ennek a monológnak se volt sok értelme)
Sok sikert Hazza!
2015. december 31. 16:00
Várható,hogy egyszer vége lesz az egész bandának és én (mint minden normális rajongó) azt szeretné ha a srácok,jól állnálak a jövőre nézve. Imádom Harry hangját én igazán támogatom az ötletet. Gondoljatok bele 4en vannak már csak,Louis apa lesz nem lesz sok ideje már a bandára ki fog lépni,Harry a szólókarrierjére fog koncentrálni (ha igaz a hír) Niall és Liam pedig ketten nem fogják folytatni és mindegyik srácnak már megvan a biztosítása a jövőre nézve. Golf Club,kiadó,ingatlanok,festmények stb..
White Soul
2015. december 31. 16:02
Jo meg minden, sok sikert, csak azert en is felek egy kicsit...
White Soul
2015. december 31. 16:02
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Már nagyon várom hogy beinduljon a karriere, ha már nem a fiúk vannak ott, akkor legalább Harry kárpótoljon minket egy keveset. Mindenesetre remélem hogy miután vége a szünetnek lemond erről és visszajön...
A hírhez pedig hogy Kendallel randizik csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy: FUSS HARRY, FUSS AZ ÉLETEDÉRT, MENEKÜLJ ÉS NE ÁLLJ MEG, AMEDDIG BIZTONSÁGBAN NEM VAGY VALAHOL JÓ MESSZE! MENTSD AZ ÉLETEDET!!!!!!!!!!!!!
Bocsánat, kibújt belőlem a mérhetetlen gyűlölet minden Jenner és Kardashian ellen, sajnálom, nem tehetek róla, a zsigeri gyűlölet csak úgy emészt engem belülről. És félreértés ne essék, nem azért mert féltékeny lennék - féltékeny vagyok de nem ezért gyűlölöm Kendallt, ahogyan Taylort sem azért gyűlölöm mert járt Harryvel - de most úgy őszintén és komolyan mondok nektek valamit: Tényleg úgy gondolja BÁRKI IS ezen a kerek földön, hogy ez a kettő összeillik? Én nem, és szerintem ti sem gondoljátok komolyan, vagy mégis? Na mindegy, ez az én tippem Harrynek, a dalai miatt pedig izgatott vagyok...
A hírhez pedig hogy Kendallel randizik csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy: FUSS HARRY, FUSS AZ ÉLETEDÉRT, MENEKÜLJ ÉS NE ÁLLJ MEG, AMEDDIG BIZTONSÁGBAN NEM VAGY VALAHOL JÓ MESSZE! MENTSD AZ ÉLETEDET!!!!!!!!!!!!!
Bocsánat, kibújt belőlem a mérhetetlen gyűlölet minden Jenner és Kardashian ellen, sajnálom, nem tehetek róla, a zsigeri gyűlölet csak úgy emészt engem belülről. És félreértés ne essék, nem azért mert féltékeny lennék - féltékeny vagyok de nem ezért gyűlölöm Kendallt, ahogyan Taylort sem azért gyűlölöm mert járt Harryvel - de most úgy őszintén és komolyan mondok nektek valamit: Tényleg úgy gondolja BÁRKI IS ezen a kerek földön, hogy ez a kettő összeillik? Én nem, és szerintem ti sem gondoljátok komolyan, vagy mégis? Na mindegy, ez az én tippem Harrynek, a dalai miatt pedig izgatott vagyok...
2015. december 31. 16:03
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Had csinálja
Más az 1D amióta Zayn nincs benne, de még mindig a legjobb banda, magsan szerintem!
White Soul
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.