Idézet (Praxinah. @ 2015.12.30. 22:47)
Igazából nem érdemes nekik megcsinálni, mert a Disney/Nickelodeon elég komolyan veszi ezeket szerintem...
Mitchellről nem nagyon tudok nyilatkozni, de őt ki is rúgták miatta a Disneytől, azóta pedig jól eltűnt a süllyesztőben, semmit nem hallani róla. Helyette ugye berakták azt a Zeke & Lutheres srácot, amivel jól el is rontották a Pair of Kingset, szerintem amúgy nem kellett volna folytatni, két évad épp elég - sőt sok - volt abból a borzalomból, de ez már mellékes. Azonban ő tényleg full részeg volt [legalábbis tudtommal], ellenben Billy úgy tudom csak egy kicsit volt, még határon belül vagy hogy... Őt meg azért nem rúgták ki, mert főszereplője a Lab Ratsnak és mivel a Disney XD, amúgy is leáldozóban van a legsikeresebb, legnézettebb sorozatuk főszereplőjét nem rúghatják ki csak úgy... És mivel alig van élőszereplős sorozatuk muszáj volt csinálniuk még neki egy negyedik évadot [aminek amúgy még örülök is], mert a Mighty Medet [érthető okokból] elkaszálták, a többinek meg már amúgy is vége. De amint vége lesz a sorozatnak [a forgatást már befejezték, február körül jönnek az utolsó részek] többet nem fognak vele dolgozni szerintem, mert a többi főszereplőnek már így is adtak egy filmet [Kelli - How To Build a Better Boy; Tyler - Pants on fire; Spencer - Zapped], úgyhogy ha továbbra is bent akarnák tartani már megtették volna, mert úgy vettem észre az emberek kilencven százaléka csak miatta nézi a sorozatot. A gyerekhez annyit, hogy maximálisan megérdemelte, amúgy sem túl szimpatikus - nála híresebb embereknek miért szól be?
Sőt, a Laborpatkányok és a Szuperdokik kap egy közös spin-off sorozatot, amit már forgatnak és várhatóan tavasszal indul. Muszáj addig ütni a vasat, amíg forró, mert az idén indult élőszereplős sorozataik meg se közelítik a Laborpatkányokat vagy a Harcra fel-t
Utolsó mondatodhoz: már a véleményét se mondhatja el az ember Bíbörkéről mert ő a Bíbörke?