Szomorú karácsonyi dallal jelentkezett Miley Cyrus
2015. december 28. 18:43
|
|
Bibianka2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 232296 offline
|
Nagyon szép szám! Lehet hogy jobb is így, hogy nem láttam a klippet...
2015. december 28. 22:30
Szomorú hogy az emberek pont ilyenkor lesznek öngyilkosok.
2015. december 29. 10:08
|
|
szuperviki2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.07. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 235654 offline
|
"Az anyám szerint szimplán ribanc vagyok." ne csodálkozz
amugy a szám szép
amugy a szám szép
2015. december 30. 14:23
|
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 offline
|
Hat en mostani uj Mileyt nem szeretem de nincs beleszólásom...
De most iszonyúan sajnálom ot!! De komolyan!! Lehet hogy a családja nem örül annak amit csinál Miley de azért megis csak a családja!! Szörnyű milyen undokok vele!! Es az anyja es a húga...... Fuuuu az nagyon kemeny!! Szegeny lany!! De végre tetszik egy dala!! De csak egyet nem értek...
Igen nagyon tehetséges meg minden de...
Ha nem lett volna a Disney-ben most sehol se lenne!! Vagyis de csak nem itt.... Es en ertem hogy miert utalja azt a Hannah Montanas korszakot de........ En azt a Mileyt jobban szerettem
Vagy legalább ne csinálna ekkora botrányokat...
De most iszonyúan sajnálom ot!! De komolyan!! Lehet hogy a családja nem örül annak amit csinál Miley de azért megis csak a családja!! Szörnyű milyen undokok vele!! Es az anyja es a húga...... Fuuuu az nagyon kemeny!! Szegeny lany!! De végre tetszik egy dala!! De csak egyet nem értek...
Igen nagyon tehetséges meg minden de...
Ha nem lett volna a Disney-ben most sehol se lenne!! Vagyis de csak nem itt.... Es en ertem hogy miert utalja azt a Hannah Montanas korszakot de........ En azt a Mileyt jobban szerettem
Vagy legalább ne csinálna ekkora botrányokat...
2015. december 31. 00:29
tényleg az vagy amit anyukád gondol rólad... reálisa felmérte a kedves kislányát.
2015. december 31. 20:39
Tényleg hangulattal van tele de olyan szívszaggató
2016. január 01. 00:48
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Az előttem lévő 5 Hozzászólás mindent összefoglal.
2016. január 03. 23:10
|
|
Védusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.04. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 252043 offline
|
Szerintem nagyon jó ez a szám Azoknak akik egyedül töltik a karácsonyt de akik a párjukkal vagy családjukkal azoknak még mindig Az All i want for Christmas is you-T illetve a Holly jolly Christmast ajánlom
2016. január 07. 15:09
Végre lett egy olyan dala is amiben nem mesztelenül van lehet hogy a szöveg nem szép nagyon delegalább öszinte
2016. február 22. 13:58
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
hát elmegy...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: