A korábbi évekhez hasonlóan, 2015-ben is kiadta a Forbes magazin az év legtöbbet kereső zenészeinek listáját, melyet magasan egy női előadó vezet ebben az évben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme 2015 legjobban kereső zenészei
2015. december 21. 16:54
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
1D
és Ed
2015. december 21. 17:40
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Most lehet, hogy nagyon sokan fogtok útálni, de nem értem, Beyoncé mit keres idén a listán. Fantasztikusnak tartom, de mostanában nem nagyon csinál dalokat, vagyis nem olyan "ismerteket"(nehogy azt hidd, hogy én a felkapott dolgokat szeretem, de a listán eléggé felkapott énekesek vannak) de a parfümjeivel meg mindennel hogy tudja fenntartani mindezt? Még egyszer megjegyzem:tehetségesnek tartom, de ezzel most nem nagyon értek egyet.
2015. december 21. 17:41
Örülök, hogy olyan nevek is bekerültek a listára, mint a The Eagles vagy a Fleetwood Mac. Hajrá, öregek, mutassátok meg, hogy nemcsak a húszéveseké a világ
2015. december 21. 17:58
Huu,azt tudtam hogy Katy lessz az első helyen, de hogy Taylor a negyedik??
Azt tittem benne lessz a top3-ban..Na de mindegy is amúgy jó sok sztárról már elég régóta nem hallottam..
2015. december 21. 18:00
Ezek közül soknak a pénzt negyedét nem adnám oda...
2015. december 21. 18:02
Azt hittem Ta,lor lesz az első helyen,de Katy is megérdemli <333 Gratulálok
2015. december 21. 18:06
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Mekkora hír volt abból, hogy Taylor naponta 1 milliót keres... ezekszerint Katy, az 1D és a Garth Brooks vagy kik még többek.
Habár sokat nem ismerek ezek közül (főleg az idősebb, kevésbé híres művészeket) mindenkinek gratulálok.
One Direction. <3
2015. december 21. 18:09
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Katy<3 Taylor<3 Beyonce<3 Bruno<3 Maroon 5<3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: