Starity

Aurora

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. december 20. 20:49 #1
- törölt felhasználó -    
Minden, ami AURORA.
Úgy vettem észre, hogy mostanában egyre többen ismerik őt meg, így gondoltam indítok is róla egy témát. laugh.gif

Elképesztőnek tartom ezt a csodálatos, gyönyörű, tehetséges és kedves lányt. Imádom a zenéit, szinte mindegyik mély érzelmeket keltett bennem, de leginkább a "Running With The Wolves". Zeneszámokra kitérve személyes kedvencem a Nat King Cole feldolgozása, a "Nature Boy", az "Under Stars", az "In Boxes", a "Little Boy In The Grass" és persze a "Running With The Wolves". Nagyon nagy vágyam, hogy sokan megismerjék és igazi karrierje lehessen, amit nagyon is megérdemel ugyan, viszont nagyon tartok tőle, hogy őt is csak divatból kezdik el követni, mint mostanság sok hozzá hasonló egyedi tehetségeket. unsure.gif Nagyon imádom a stílusát, ami magára a természetre emlékeztet mindig, a zenei stílusát, illetve a hangját, ami egyszerre nyugtat meg, frissít és tölt fel energiával. Röviden szólva imádom őt úgy ahogy van, az egyik legnagyobb kedvencemmé nőtte ki magát ebben a pár hónapban. wub.gif
2 felhasználónak tetszik: TearsOnMirror, healy.
2015. december 20. 21:20 #2
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
Aurora...
Már ismerem pár hónapja, egyből belopta magát a szívembe különleges stílusával és életfelfogásával. Szépséges hangjától nincsen olyan alkalom, hogyha hallom nem leszek libabőrös. Imádom a dalait, a mondanivalójukat és az inspiráló videóit. Minden nap követem a tevékenységét közösségi oldalakon és igyekszem a Személyes képeit és fotósorozatait, koncertképeit ide, fórumra is feltenni. Kedvenc dalom tőle a Murder Song és a Runaway, melyeknek klipjei is elképesztőre sikerültek. És én is remélem, hogy minél hamarabb befut, hiszen már most rengeteget dolgozik/dolgozott, mindenképp megérdemli.

https://45.media.tumblr.com/efefd6bc176dbed02bb9ae201ffb7343/tumblr_ntnqjcrNhX1ssack5o1_400.gif
1 felhasználónak tetszik: healy.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

AURORA AURORA 3305.