Hosszú várakozás lezárásaként végre megjelent az X-Men-filmek folytatásának első előzetese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett az X-Men: Apokalipszis első előzetese!
2015. december 18. 16:52
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Ó de várom már ,főleg Evan miat lehet ,hogy hulyén néz ki de lesz*rom elmegyek,de várom már
2015. december 18. 20:19
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Úgy látom, a fiatal Charles is megérett végre a professzor szerepére.
Az előzetes alapján nagyon jó kis filmnek ígérkezik. Remélem, hogy olyan szuper lesz, mint az előző rész.
2015. december 19. 13:13
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
istenem, istenem, istenem. kirázott a hideg és tiszta libabőrös lett a kezem. eddig is tudtam, hogy kibszott jó film lesz, de az előzetes alapján szerintem kijelenthetem, hogy a legjobb X-Men résznek nézünk elébe. csak lenne már május.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2015. december 21. 23:02
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Szerintem nagyon jó lesz*-*főleg,hogy Sophie Turner is játsszik benne♡
1 felhasználónak tetszik:
metalfren
2015. december 30. 19:01
|
|
whitephoenixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.24. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 50341 offline
|
Hm, csak nem az a Psylocke van a plakáton, akit elvileg már a III. részben Dark Phoenix elégetett?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.