Irigylésre méltó ajándékot kapott karácsonyra Gáspár Evelin
2015. december 19. 13:47
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Elfogadnám én is azt a kocsit :'D
2015. december 19. 16:02
Hát...Nem vagyok oda a gáspár family-ért de a kocsi az jobb lenne feketébe de azért jo kocsi!
2015. december 19. 16:04
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Azta! *0*
Ez aztán autó! *00*
Ez aztán autó! *00*
2015. december 19. 19:15
|
|
Sappho |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 212957 offline
|
Nem szoktam magyar "sztárok"-ról szóló cikkeket olvasni, de valamelyik szalagcím megragadt a fejemben: Evelin lefogyott!
Kérdem én: Honnan is? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kérdem én: Honnan is? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2015. december 20. 06:24
Idézet (Ariella2001 @ 2015.12.18. 14:55)
Ezt nagyon nem értem...Nagyon sokan cigányozzák, meg kurvázzák, meg hasonlók. Könyörgöm ő is egy ember. Lehet hogy nem a kemény munka gyümölcse az a kocsi, de ez nem a mi dolgunk. Legyen boldog. Tényleg csak arra tudok gondolni hogy a rosszidulat, meg az irgység beszél az emberekből. Én sem vagyok oda a családért, meg azért amit tesznek, de tudom mi a tisztelet, és tudom hogy hol van egy határ, ami a véleménynilvánítást/kritikát átlépve, már nevetségessé teszi az embereket. Szerintem szánalmas az "úgyis összettöri" meg a "szakadna meg! Majd ezt is összetöri a kövér cigány!"
Ehh embere válogatja. Arról amiről próbáltad meggyőzni a hozzászólókat - nem sok sikerrel azt gondolom, hogy egy túlontúl optimista gondolkodásmódot takar. A tisztelet alapvetően mindenkinek kijár, viszont pont olyan mint a bizalom, könnyen eljátszható. Győző ezt megtette, nem egyszer, nem kétszer... A kérdés ezután magától adódik mért kell tisztelni azt aki lop, csal, hazudik? Bizonyíték van rá? Persze, hogy nincs, akkor már Lajcsi mellett danolászna a hűvösben... csak a kacsalábon forgó villája, 2 hetente új autókat kap a lánya, ami most érdekessé tette a cikket, hogy az ajándékot ezúttal nem a nagyitól, nem is egy titokzatos luxemburgi szerelmétől kapta...
2015. december 20. 06:34
k*rvázzátok csak és hasonlók
attól még Evi nagyon kedves, aranyos lány azt meg, hogy ki az apja nem ő választotta csak ezért nem kéne elítélni én akkor ítélném el ha elfordulna a családjától. Egyébként igen.. ismerem személyesen
2015. december 20. 18:57
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
értem én hogy a szülőktől de ugyan mégis miből?
2015. december 21. 11:08
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
Haat...aki megteheti:d ˇmegtehetiˇ:Ddd
2015. december 21. 17:41
Én nem örülnék egy ilyen kocsinak.Szerintem nem szép autó és miért is irigyelném én ezért?
2015. december 22. 16:19
Nem ismerem,de azok alapján amiket írtatok kialakult bennem róla egy bizonyos vélemény..
A kocsi nem rossz,én is szívesen elfogadnám^^
A kocsi nem rossz,én is szívesen elfogadnám^^
2015. december 22. 22:52
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
Szép autó, használja ésszel (állítólag neki van) és egészséggel, bár azért szólhatna apucinak, hogy ha már 12 milliós kocsit vesz, akkor az adótartozását is törleszthetné
2015. december 22. 23:56
|
BogeszBogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 252500 offline
|
A mikulás tuti nem volt eszénél amikor ezt tette.
2015. december 24. 19:30
Nekem tetszik a kocsi,de szerintem túlságosan is elkényeztetik.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: