Ariana Grande karácsonyi meglepetéssel jelentkezett
2015. december 22. 14:22
|
|
Vámpírotthonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 197459 offline
|
annyira imádom, már az összes dalt tudom annyit hallgattam ebben 3-4 napban
<3
2015. december 22. 19:58
Winter Things a kedvencem, de mindegyik szupi lett. Ariana akármit csinál az mindig jó *-*<3
2015. december 26. 16:55
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Jujcii, nem is hallottam még egyet se XD Szégyellem magam
De biztos jó, most megyek és meghallgatom
2016. január 01. 13:47
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Amint megláttam youtubon egyből meghalgattam, és hát őszintén nem mind nyerte el a tetszésenet de például a December és a Christmas and Chill nagyon bejött
2016. január 02. 11:08
Idézet (Peezlandy @ 2015.12.31. 18:51)
Ariana imádlak
Picit hosszabb véleményt kéne írnod,és a dalról kéne véleményt nyilvánítani!
2016. január 02. 11:09
Csodálatos ez a szám,de Ariana csak jót tud nyújtani.
2016. január 09. 13:58
Igazából én semmi logikát nem látok ebben az egész veszekedésben , valaki elmondta a véleményét aztán szépen felidegesítette valaki és írt mindent ész nélkül .Őszintén, én se szeretem Arianát sőt inkább utálom és a dalai sem a legjobbak de azért róla se beszéljünk úgy hogy hülye kis kurva mert ez egyáltalán nem szép.Az emberek ilyenek szinte imádják a feszültséget és néha veszekedni is szeretnek mert ilyen a természetük de kérlek hogyha nektek valami nem tetszik szépen privátba beszéljétek meg mert a többi embert nem biztos hogy érdekli ez az egész gyerekes vita.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: