Ariana Grande karácsonyi meglepetéssel jelentkezett
2015. december 19. 12:41
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Szerintem is nagyon jók lettek^^ de a cikk egy kicsit rövid...
2015. december 19. 20:03
Köszönöm kedves S.S!Hogy mi legalább egy gondolkodási szinten vagyunk..:)Engem igazából magasról nem érdekel hogy ki mit gondol rólam,de szerintem mindenkinek jóga van elmondani/leírni a véleményét,lehet hogy ti KEDVES Arianna fanok éltek haltok érte,de megkell értenetek hogy mi sajnos nem de lehet hogy ez /visszafelé is így van/Nem értem miért kell szegény S.S-t letámadn és ócsárolni ez csak egy CIKK és egy egyszerű vélemény Ariról!!Lehet hogy ti nemveszitek észre de itt külső szemmel ez eléggé ovodás viselkedés!!Tényleg tegyünk pontot az ügy végére és akadjatok le S.S-ről csak leírta a véleményét,és ahogy Drága Viktoriya is írta ő egy SZTÁR és soha nem fog hozzá eljutni ezek a "kis " veszekedések szóval nem értem a felháborodást,nem is tudja hogy létezünk akkor minek kell őt ennyire védeni??
Na de mindegy is ez az én véleményem és ha leakartok szólni kedves fanok akkor ha lehet az üzenőfalamra vagy üzibe írjátok meg a véleményeteket,ne pedig a hátam mögött idéző jelbe!!!!
Na de mindegy is ez az én véleményem és ha leakartok szólni kedves fanok akkor ha lehet az üzenőfalamra vagy üzibe írjátok meg a véleményeteket,ne pedig a hátam mögött idéző jelbe!!!!
2015. december 19. 22:14
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Nekem a Winter Things a személyes kedvencem, a többi szám is klassz lett, de nekem valami hiányzik belőlük. Valahogy nem tetszik, hogy szinte mindegyikben csak a szerelem, és a szerelem.. Oké, hogy a karácsony az a szeretet ünnepe, de akkor is túlzásnak találom.
2015. december 20. 09:13
Idézet (B.T.S. @ 2015.12.19. 20:03)
Köszönöm kedves S.S!Hogy mi legalább egy gondolkodási szinten vagyunk..:)Engem igazából magasról nem érdekel hogy ki mit gondol rólam,de szerintem mindenkinek jóga van elmondani/leírni a véleményét,lehet hogy ti KEDVES Arianna fanok éltek haltok érte,de megkell értenetek hogy mi sajnos nem de lehet hogy ez /visszafelé is így van/Nem értem miért kell szegény S.S-t letámadn és ócsárolni ez csak egy CIKK és egy egyszerű vélemény Ariról!!Lehet hogy ti nemveszitek észre de itt külső szemmel ez eléggé ovodás viselkedés!!Tényleg tegyünk pontot az ügy végére és akadjatok le S.S-ről csak leírta a véleményét,és ahogy Drága Viktoriya is írta ő egy SZTÁR és soha nem fog hozzá eljutni ezek a "kis " veszekedések szóval nem értem a felháborodást,nem is tudja hogy létezünk akkor minek kell őt ennyire védeni??
Kedves B.T.S. !
(Am nehogy valaki félre értse, Arianara értettem azt hogy sztár, nem magamra :'D )
Tudom, azt mondtam, hogy befejezem, csak tudod nem szeretem, ha szidják Arit. Szerinted tudsz a véleményünkön változtatni?Nem. Akkor? "Szegény S.S." . Szegény. Kicsit sajnálom, hogy rossz a látása, nem látja Arianat tiszta szemmel.
2015. december 20. 09:19
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hihetetlen, hogy egyesek még mindig nem értik. S. S.-nek valóban joga van kinyilvánítani a véleményét, de először azt nézzük meg, hogyan tette azt. Leírhatta volna szépen, hogy mittudomén „utálom Arianát, nem érdekel", de ő nem ezt tette, mindenkit ócsárolni kezdett. Ha egy kicsit „kedvesebb" lett volna, ez a vita talán ki sem robban.
+ezt a tízéves dolgot még mindig nem értem. S. S. valamilyen oknál fogva magasabb rendűnek érzi magát Ariana fanjainál, ami a kommentjeiből is meglátszik. Aki szereti Arianát az már rögtön tízéves? Azt már seggnyalónak kell hívni, lenézni? Rengeteg olyan embert ismerek, aki jóval maga mögött hagyta a tízéves kort, és kedveli Arianát. Lásd, én is. És nem vagyok seggnyaló.
+ezt a tízéves dolgot még mindig nem értem. S. S. valamilyen oknál fogva magasabb rendűnek érzi magát Ariana fanjainál, ami a kommentjeiből is meglátszik. Aki szereti Arianát az már rögtön tízéves? Azt már seggnyalónak kell hívni, lenézni? Rengeteg olyan embert ismerek, aki jóval maga mögött hagyta a tízéves kort, és kedveli Arianát. Lásd, én is. És nem vagyok seggnyaló.
2015. december 20. 09:57
Szerintem jól tette, hogy kiadta ezt a korongot.
2015. december 20. 10:52
Nekem a Winter Things tetszik a legjobban, annak tényleg megvan a karáncsonyi hangulata. A többi is elviselhető, de nem a legjobb. Olyan mintha csak össze akart dobni valamit. De azért nem lett rossz.
2015. december 20. 11:25
Kedves Drága Viktorya!!!!
Először is minek kell azt írnod hogy már LEZÁRTAD EZT AZ ÜGYET ha ugyan úgy tovább kevered a sz*rt.
Másrészt értelmezs jól amit írtam nem rád gondoltam hogy te egy SZTÁR vagy...Hanem Ariánácskára..
És képzeld el Én Arianát nem azért utálom ahogy kinéz mert a külső nem minden,hanem azért ahogy viselkedik pl:Leszolja a saját hazáját/Bocsánatot kért ezt elismered de ez a minimum amit tehetett/A másik pedig hogy több olyan cikk is megjelent már róla most nem a Sztarityre gondolok hanem Velvet és társai ahol azt álítják hogy a rajongói halálát kívánnya..Stb Lehet hogy nem igaz de minden cikknek van valós magja szóval erről ennyit...
Harmad részt pedig TE BESZÉLSZ ARRÓL HOGY NE A KÜLSŐ ALAPJÁN ÍTÉLJÜNK??Most te is ugyan ezt tetted ha egy kicsit jobban utánnam néznél akkor tudhatnád hogy már 4 éve hogy AMERIKÁBAN ÉLEK és képzeld el hogy ott ANGOLUL BESZÉLNEK ÉS ÍRNAK így már kicsit sajnos elfelejtettem helyesen írni...Szóval mielőtt kinyitod a büdös k*rva nagy szádat először tudakolj és utánna pofázz!!!!!
ÉN A TE HELYEDBEN HANYAGONMÁM MAGAM!!!! PLS
Először is minek kell azt írnod hogy már LEZÁRTAD EZT AZ ÜGYET ha ugyan úgy tovább kevered a sz*rt.
Másrészt értelmezs jól amit írtam nem rád gondoltam hogy te egy SZTÁR vagy...Hanem Ariánácskára..
És képzeld el Én Arianát nem azért utálom ahogy kinéz mert a külső nem minden,hanem azért ahogy viselkedik pl:Leszolja a saját hazáját/Bocsánatot kért ezt elismered de ez a minimum amit tehetett/A másik pedig hogy több olyan cikk is megjelent már róla most nem a Sztarityre gondolok hanem Velvet és társai ahol azt álítják hogy a rajongói halálát kívánnya..Stb Lehet hogy nem igaz de minden cikknek van valós magja szóval erről ennyit...
Harmad részt pedig TE BESZÉLSZ ARRÓL HOGY NE A KÜLSŐ ALAPJÁN ÍTÉLJÜNK??Most te is ugyan ezt tetted ha egy kicsit jobban utánnam néznél akkor tudhatnád hogy már 4 éve hogy AMERIKÁBAN ÉLEK és képzeld el hogy ott ANGOLUL BESZÉLNEK ÉS ÍRNAK így már kicsit sajnos elfelejtettem helyesen írni...Szóval mielőtt kinyitod a büdös k*rva nagy szádat először tudakolj és utánna pofázz!!!!!
ÉN A TE HELYEDBEN HANYAGONMÁM MAGAM!!!! PLS
2015. december 20. 15:51
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
B.T.S azt hiszed hogy k**va menő vagy hogy csúnyán beszélsz inkább fogd be a szádat te .
2015. december 20. 16:57
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
mindenféle képen it kell nektek veszekedni??most komolyan???egyesek ezt a részt kommentelésre használják nem veszekedésre.erre való a privát üzenet
amugy nekem nagyon tetszenek,Ari megint megmutatta,hogy fantasztikus hangja van
amugy nekem nagyon tetszenek,Ari megint megmutatta,hogy fantasztikus hangja van
2015. december 20. 17:11
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Tényleg nagyon jók lettek ezek a számok ❤️ Gyönyörű a hangja
2015. december 20. 19:13
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Imádom azokat a számokat,amik az albumon vannak!
2015. december 20. 19:41
Áhh,már csak nevetek,tiszta szánalmas ez az egész!!!!
Valaki eseteg tudja hogy kell törölni a hozzá szólásomat??Nekem erre az egészre már nincsen energiám,se gusztusom....
Valaki eseteg tudja hogy kell törölni a hozzá szólásomat??Nekem erre az egészre már nincsen energiám,se gusztusom....
2015. december 21. 22:57
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Imádom őt♡Jók lettek*-*
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: