Starity

Ariana Grande karácsonyi meglepetéssel jelentkezett

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. december 19. 09:39 #41
- törölt felhasználó -    
Szerintem egész jók smileeee.gif
2015. december 19. 12:41 #42
TokyoGhoullel
TokyoGhoullel
stayourself

StátuszTick tock, tick tock, gettin' closer
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1301
Csatolások: 8182
Azonosító: 250454
Szerintem is nagyon jók lettek^^ de a cikk egy kicsit rövid...
2015. december 19. 13:20 #43
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
Szerintem jó lettek!
2015. december 19. 20:03 #44
- törölt felhasználó -    
Köszönöm kedves S.S!Hogy mi legalább egy gondolkodási szinten vagyunk..:)Engem igazából magasról nem érdekel hogy ki mit gondol rólam,de szerintem mindenkinek jóga van elmondani/leírni a véleményét,lehet hogy ti KEDVES Arianna fanok éltek haltok érte,de megkell értenetek hogy mi sajnos nem de lehet hogy ez /visszafelé is így van/Nem értem miért kell szegény S.S-t letámadn és ócsárolni ez csak egy CIKK és egy egyszerű vélemény Ariról!!Lehet hogy ti nemveszitek észre de itt külső szemmel ez eléggé ovodás viselkedés!!Tényleg tegyünk pontot az ügy végére és akadjatok le S.S-ről csak leírta a véleményét,és ahogy Drága Viktoriya is írta ő egy SZTÁR és soha nem fog hozzá eljutni ezek a "kis " veszekedések szóval nem értem a felháborodást,nem is tudja hogy létezünk akkor minek kell őt ennyire védeni??
Na de mindegy is ez az én véleményem és ha leakartok szólni kedves fanok akkor ha lehet az üzenőfalamra vagy üzibe írjátok meg a véleményeteket,ne pedig a hátam mögött idéző jelbe!!!!
2015. december 19. 22:14 #45
bettike99
bettike99
unicorn.

Státuszyou see me standing but i'm dying on the floor
Hozzászólás: 3977
Csatolások: 159
Azonosító: 151860
Nekem a Winter Things a személyes kedvencem, a többi szám is klassz lett, de nekem valami hiányzik belőlük. Valahogy nem tetszik, hogy szinte mindegyikben csak a szerelem, és a szerelem.. Oké, hogy a karácsony az a szeretet ünnepe, de akkor is túlzásnak találom.
2015. december 20. 09:13 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (B.T.S. @ 2015.12.19. 20:03)
Köszönöm kedves S.S!Hogy mi legalább egy gondolkodási szinten vagyunk..:)Engem igazából magasról nem érdekel hogy ki mit gondol rólam,de szerintem mindenkinek jóga van elmondani/leírni a véleményét,lehet hogy ti KEDVES Arianna fanok éltek haltok érte,de megkell értenetek hogy mi sajnos nem de lehet hogy ez /visszafelé is így van/Nem értem miért kell szegény S.S-t letámadn és ócsárolni ez csak egy CIKK és egy egyszerű vélemény Ariról!!Lehet hogy ti nemveszitek észre de itt külső szemmel ez eléggé ovodás viselkedés!!Tényleg tegyünk pontot az ügy végére és akadjatok le S.S-ről csak leírta a véleményét,és ahogy Drága Viktoriya is írta ő egy SZTÁR és soha nem fog hozzá eljutni ezek a "kis " veszekedések szóval nem értem a felháborodást,nem is tudja hogy létezünk akkor minek kell őt ennyire védeni??
Na de mindegy is ez az én véleményem és ha leakartok szólni kedves fanok akkor ha lehet az üzenőfalamra vagy üzibe írjátok meg a véleményeteket,ne pedig a hátam mögött idéző jelbe!!!!

Kedves B.T.S. !
(Am nehogy valaki félre értse, Arianara értettem azt hogy sztár, nem magamra :'D )
Tudom, azt mondtam, hogy befejezem, csak tudod nem szeretem, ha szidják Arit. Szerinted tudsz a véleményünkön változtatni?Nem. Akkor? "Szegény S.S." . Szegény. Kicsit sajnálom, hogy rossz a látása, nem látja Arianat tiszta szemmel. smileeee.gif Lehet, műkörmöt hord, de akkor sem a külső alapján kell ítélni valakit. Ami meg a legszánalmasabb hogy aki azt szidja h Arinak műkörme van lehet hogy pont aki szidja ő neki van műkörme. biggrin.gif Mindenesetre tanulj meg írni. ÉS most már tényleg befejeztem, 4 nap múlva Karácsony van jobb dolgom is.
2015. december 20. 09:19 #47
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Hihetetlen, hogy egyesek még mindig nem értik. S. S.-nek valóban joga van kinyilvánítani a véleményét, de először azt nézzük meg, hogyan tette azt. Leírhatta volna szépen, hogy mittudomén „utálom Arianát, nem érdekel", de ő nem ezt tette, mindenkit ócsárolni kezdett. Ha egy kicsit „kedvesebb" lett volna, ez a vita talán ki sem robban.
+ezt a tízéves dolgot még mindig nem értem. S. S. valamilyen oknál fogva magasabb rendűnek érzi magát Ariana fanjainál, ami a kommentjeiből is meglátszik. Aki szereti Arianát az már rögtön tízéves? Azt már seggnyalónak kell hívni, lenézni? Rengeteg olyan embert ismerek, aki jóval maga mögött hagyta a tízéves kort, és kedveli Arianát. Lásd, én is. És nem vagyok seggnyaló.
2015. december 20. 09:57 #48
- törölt felhasználó -    
Szerintem jól tette, hogy kiadta ezt a korongot. wink.gif
2015. december 20. 10:52 #49
- törölt felhasználó -    
Nekem a Winter Things tetszik a legjobban, annak tényleg megvan a karáncsonyi hangulata. A többi is elviselhető, de nem a legjobb. Olyan mintha csak össze akart dobni valamit. De azért nem lett rossz.
2015. december 20. 11:25 #50
- törölt felhasználó -    
Kedves Drága Viktorya!!!!
Először is minek kell azt írnod hogy már LEZÁRTAD EZT AZ ÜGYET ha ugyan úgy tovább kevered a sz*rt.
Másrészt értelmezs jól amit írtam nem rád gondoltam hogy te egy SZTÁR vagy...Hanem Ariánácskára..
És képzeld el Én Arianát nem azért utálom ahogy kinéz mert a külső nem minden,hanem azért ahogy viselkedik pl:Leszolja a saját hazáját/Bocsánatot kért ezt elismered de ez a minimum amit tehetett/A másik pedig hogy több olyan cikk is megjelent már róla most nem a Sztarityre gondolok hanem Velvet és társai ahol azt álítják hogy a rajongói halálát kívánnya..Stb Lehet hogy nem igaz de minden cikknek van valós magja szóval erről ennyit...
Harmad részt pedig TE BESZÉLSZ ARRÓL HOGY NE A KÜLSŐ ALAPJÁN ÍTÉLJÜNK??Most te is ugyan ezt tetted ha egy kicsit jobban utánnam néznél akkor tudhatnád hogy már 4 éve hogy AMERIKÁBAN ÉLEK és képzeld el hogy ott ANGOLUL BESZÉLNEK ÉS ÍRNAK így már kicsit sajnos elfelejtettem helyesen írni...Szóval mielőtt kinyitod a büdös k*rva nagy szádat először tudakolj és utánna pofázz!!!!!
ÉN A TE HELYEDBEN HANYAGONMÁM MAGAM!!!! PLS
2015. december 20. 15:39 #51
- törölt felhasználó -    
Ahhh!!!!Ilyen nincs!!!Ne itt veszekedjetek,hanem máshol,senkit sem érdekel,hogy hogy veszekedtek!
1 felhasználónak tetszik: Dórika12
2015. december 20. 15:51 #52
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

Státuszthe light is coming to give back everything the darkness stole... ɹǝuǝʇǝǝʍs
Hozzászólás: 404
Csatolások: 0
Azonosító: 252430
B.T.S azt hiszed hogy k**va menő vagy hogy csúnyán beszélsz inkább fogd be a szádat te .
2015. december 20. 16:57 #53
liliom555
liliom555
qυееห Ν

Státusznow it's like we're scared of getting good
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 1
Azonosító: 244832
mindenféle képen it kell nektek veszekedni??most komolyan???egyesek ezt a részt kommentelésre használják nem veszekedésre.erre való a privát üzenet
amugy nekem nagyon tetszenek,Ari megint megmutatta,hogy fantasztikus hangja van
2015. december 20. 17:11 #54
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

Státuszthe light is coming to give back everything the darkness stole... ɹǝuǝʇǝǝʍs
Hozzászólás: 404
Csatolások: 0
Azonosító: 252430
Tényleg nagyon jók lettek ezek a számok ❤️ Gyönyörű a hangja
2015. december 20. 19:13 #55
Esztii. SellykeFan
Esztii. SellykeFan
Hozzászólás: 933
Csatolások: 17
Azonosító: 197399
Imádom azokat a számokat,amik az albumon vannak! heart.gif
2015. december 20. 19:41 #56
- törölt felhasználó -    
Áhh,már csak nevetek,tiszta szánalmas ez az egész!!!!
Valaki eseteg tudja hogy kell törölni a hozzá szólásomat??Nekem erre az egészre már nincsen energiám,se gusztusom....
2015. december 21. 16:15 #57
- törölt felhasználó -    
Gyönyörű hangja van!
2015. december 21. 18:23 #58
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
Hozzászólás: 2275
Csatolások: 1
Azonosító: 196642