Lesz*rom magasról hogy ki mit gondol én teljesen egyet értek S.S.-el
számomra is nagyon idegesítő ez a nő ahogy játsza a fejét,lehet hogy letett már valamit az asztalra de milyen áron??Amúgy meg itt beszéltek kedves Ari fanok hogy akkor minek megyünk rá a cikkre!!?Nekem is lenne egy kérdésem:Ti akkor minek a francnak olvassátok el a mi véleményünket?!Fogadjátok meg a saját tanácsotokat és ne olvassátok el,vagy ha igen akkor nem kell kommentálni,ha vissza szoltok ugyanúgy utálók lesztek!!
Visszatérve a cikkre:Nem éppen a legjobb számai,vannak ennél jobbjai is....
Ariana Grande karácsonyi meglepetéssel jelentkezett
2015. december 18. 17:40
2015. december 18. 18:00
Kedves B.T.S.
Köszönöm, hogy legalább te "mellettem állsz". Legalább egy okos lány, mint te, reálisan látja a helyzetet, velem együtt.
Köszönöm, hogy legalább te "mellettem állsz". Legalább egy okos lány, mint te, reálisan látja a helyzetet, velem együtt.
2015. december 18. 18:08
kedves AriG.Fan
Mert te annyi mindent tudsz erről a csajról, mi? Te csak kiszemeltél magadnak egyet, akire felnézel. Ennyi. Nekem elég volt megismerni ebben a sorozatban, abban sorozatban, a nyálas hangját, stb., nem kezdem el sorolni.
Kedves Praxinah(jobb nevet nem is tudtál volna kitalálni). Te csak ne szóljál már bele, hogy én miket írok és hova. Képzeld el, ha van jobb dolgom, ha nincs, NE SZÓLJÁL BELE, HOGY MIT/MIKET CSINÁLOK, OKÉS? Írjam le angolul? Ha kell, megteszem, hogy te megértsd vagy éppen más ember. És hidd el, azon vagyok, hogy sokat letegyek az asztalra, és nem azért vagyok, hogy nyaljam emberek seggét, mint ahogyan ti teszitek, kedves kis fanok.
De mai napig nem értem mit szerettek ebben a csajban, dehát mindenkinek más az ízlése, tudom.
Most jöhetnek az üzik, hogy szánalmas vagyok így, szánalmas vagyok úgy, NEM ÉRDEKEL. Ha nektek lehet 'mindent', akkor 'nekünk' is ugyanúgy! Ennyi. Ha nem értitek meg, külön-külön elmondom 'nektek' egyesével.
Na puszika nektek nyalizós rajongók!
Mert te annyi mindent tudsz erről a csajról, mi? Te csak kiszemeltél magadnak egyet, akire felnézel. Ennyi. Nekem elég volt megismerni ebben a sorozatban, abban sorozatban, a nyálas hangját, stb., nem kezdem el sorolni.
Kedves Praxinah(jobb nevet nem is tudtál volna kitalálni). Te csak ne szóljál már bele, hogy én miket írok és hova. Képzeld el, ha van jobb dolgom, ha nincs, NE SZÓLJÁL BELE, HOGY MIT/MIKET CSINÁLOK, OKÉS? Írjam le angolul? Ha kell, megteszem, hogy te megértsd vagy éppen más ember. És hidd el, azon vagyok, hogy sokat letegyek az asztalra, és nem azért vagyok, hogy nyaljam emberek seggét, mint ahogyan ti teszitek, kedves kis fanok.
De mai napig nem értem mit szerettek ebben a csajban, dehát mindenkinek más az ízlése, tudom.
Most jöhetnek az üzik, hogy szánalmas vagyok így, szánalmas vagyok úgy, NEM ÉRDEKEL. Ha nektek lehet 'mindent', akkor 'nekünk' is ugyanúgy! Ennyi. Ha nem értitek meg, külön-külön elmondom 'nektek' egyesével.
Na puszika nektek nyalizós rajongók!
2015. december 18. 18:11
S.S.!
Jól van, elmondtad a véleményedet másokat sértegetve,köszönjük.-.-
Csak tudod akit sértegetsz,( Arianat) ő egy sztár, ugye tudod? Nyilván nem gondolom azt hogy ő most olvasgatja ezeket a fórumokat, de azért egy híres embert (és most nem magamra gondolok, hanem Arianara) így szidni szerintem ciki.
És itt lezártam.
Jól van, elmondtad a véleményedet másokat sértegetve,köszönjük.-.-
Csak tudod akit sértegetsz,( Arianat) ő egy sztár, ugye tudod? Nyilván nem gondolom azt hogy ő most olvasgatja ezeket a fórumokat, de azért egy híres embert (és most nem magamra gondolok, hanem Arianara) így szidni szerintem ciki.
És itt lezártam.
2015. december 18. 18:13
|
|
Ramadaaláthatatlan † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 2383 Csatolások: 307 Azonosító: 229455 offline
|
Idézet (S.S. @ 2015.12.18. 10:01)
Nekem az lenne a karácsonyi ajándékom, ha felszívódna ez a büdös k....a
Nem értem mi bajod.
Ha nem tetszik Ariana, de nézzd meg a cikket,
ne hallgasd, ne is gondolj erre a lányra.
Nem kötelező.
Nem vagyok Arianator, viszont nagyon is mellette állok.
Ha majd te is fel tudsz mutatni akkora tehetséget,
mint Ő, akkor pofázhatsz. De addig egy senki vagy.
2015. december 18. 18:23
"Ő egy sztár". Ja! A bocik sztárja. Az állatoké. Húzzatok ti el, ha valami nem tetszik. Nektek sem kell mások dolgával foglalkozni. Ha nem tetszik a vélemény, amit írtam, tovább kell görgetni az egérrel. Remélem tudjátok, hogy az mi. Mert szinte ennek a kis csitrinek a szintjén vagytok. Kis 10 évesek.
2015. december 18. 19:16
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Itt ülök nagyra nyílt szemekkel és nem értem ezt a vitát. S. S megmondta a véleményét, Viktoriya-nak nem tetszett és ezt jelezte. Erre S. S értehetlen okból kifolyólag minenkit kritizálni kezdett, (Praxinah nevét, tízévesnek nevezte az általa nem is ismert személyeket...). Ez mi?? Röhögni támad kedvem. Gyerekes viselkedés. Rendben, nem szereted Arianát, meg van értve. De akkor ne másokon tölts ki a haragod, Ariana iránt érzett gyűlöleted!
2015. december 18. 19:41
|
|
Jasyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236496 offline
|
Ez valóban nevetséges!
S.S. megértelek, nem szimpatikus, idegesítő számodra, stb.. De ezt akkor sem így kell kifejezni hogy "Nekem az lenne a karácsonyi ajándékom, ha felszívódna ez a büdös k....a".. Nem érdekel hány éves vagy, sajnálom de az IQ szinted kb. 10. Ép emberi ész nem mondd ilyet!
Elég nevetséges szerintem, az meg hab a tortán, hogy a profiljába az van írva Utálom: ha elítélnek valakit.. főleg ha nem is ismeri. Na hát akkor most kezdheted is utálni magad
Szidhatsz-hordhatsz engem is, nem fog érdekelni és nem fogok válaszolni. Meg van rólad a véleményem, bár gondolom téged ez nem érdekel úgyhogy be is fejezhetjük.
A dalokkal kapcsolatosan: nem olyan nagyszámok, a tavalyi Santa Tell Me ezerszer jobb volt. Nem azt mondom hogy rosszak, de tényleg ez az a 'na kapjunk össze pár dalt' szint. Talán jobb lett volna ha sok 'kis' rövid dal helyett egy nagyon jót ír, mint tavaly. Na mindegy, azért tetszik
1 felhasználónak tetszik:
Ramadaa
2015. december 18. 19:42
S.S meg akik veszekednek ne itt inkább máshol!!!!!
2015. december 18. 19:48
|
|
Little-Swiftúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 247834 offline
|
Ezek a számok.. :/ nekem egyik se tetszik, még csak karácsonyi hangulatuk sincs.
S.S. ezt most nem kötekedésből mondom, de a véleményedet meg lehetne fogalmaznod kicsit szebben k***ázás nélkül. Oké értem én hogy rühelled, de csomó mindenki szereti és gondolj bele milyen érzés lenne az ha valaki a te kedvencedre azt mondaná hogy k***a! :S
S.S. ezt most nem kötekedésből mondom, de a véleményedet meg lehetne fogalmaznod kicsit szebben k***ázás nélkül. Oké értem én hogy rühelled, de csomó mindenki szereti és gondolj bele milyen érzés lenne az ha valaki a te kedvencedre azt mondaná hogy k***a! :S
2015. december 18. 22:25
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
nekem nagyon tetszenek:D de azert eleg szomoru hogy egyesek a kulso alapjan itelik meg Ari-t.-.
2015. december 18. 23:19
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Nekem is nagyon tetszenek ezek a dalok
De nagyon szomorú vagyok hogy ilyeneket írt S.S. Ariana-ra -.-
2015. december 19. 07:43
S.S
Legalább úgy nyilvánítsd ki a véleményed, hogy némi tiszteletet mutatsz. Nem értem, miért kell ennyire ocsmányúl vélemyényt nyilvánítani valakiről. Úgy jön le nekem, ahogy leírtál mindent, mintha vagy féltékeny lennél vagy pedig csak ennyire rossz természeted van, és szó szerint úgy viselkedsz, mintha neked lenne igazad, mintha mindenkinek neked kellene igazat adni. 'Kis 10 évesek' hát szero
Intem te se vagy egy felnőtt ÉRETT nő, mivel egy érett nő nem így beszél. Bye bye
Legalább úgy nyilvánítsd ki a véleményed, hogy némi tiszteletet mutatsz. Nem értem, miért kell ennyire ocsmányúl vélemyényt nyilvánítani valakiről. Úgy jön le nekem, ahogy leírtál mindent, mintha vagy féltékeny lennél vagy pedig csak ennyire rossz természeted van, és szó szerint úgy viselkedsz, mintha neked lenne igazad, mintha mindenkinek neked kellene igazat adni. 'Kis 10 évesek' hát szero
Intem te se vagy egy felnőtt ÉRETT nő, mivel egy érett nő nem így beszél. Bye bye
2015. december 19. 08:09
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Szerintem nagyon jók!
Nagyon ugyes vagy Ari!<33
2015. december 19. 08:22
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Komolyan, azon veszekedtek, hogy Ariana tehetséges? Esküszöm az ovisok szintjén vagytok! Mindenesetre én azon az oldalon állok, akik nem mondják el Arianát fűnek-fának! Mi értelme beszólni másoknak, akik szeretik őt, te (S.S) úgysem tudod a véleményüket megváltoztatni! Neked sem esne jól, ha mindenki szidná a kedvenceidet, pedig hidd el, ez bármikor megtörténhet! Szóval sztem fejezzétek be ezt a veszekedést!
ON: Nekem am tetszenek a számok, jó lett a korong!
ON: Nekem am tetszenek a számok, jó lett a korong!
2015. december 19. 09:07
Domi05 igazad van =)
Nem vagyok ARIANATOR, de most figyeljetek,ha valaki tényleg tehetségés,akkor azt miért titkolja? Hmm? Mivel Ariana Grande nagyon tehetséges nőszemély. Ne is titkolja,imádom a dalait <3333. Így tovább <3
Nem vagyok ARIANATOR, de most figyeljetek,ha valaki tényleg tehetségés,akkor azt miért titkolja? Hmm? Mivel Ariana Grande nagyon tehetséges nőszemély. Ne is titkolja,imádom a dalait <3333. Így tovább <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.