Ilyen lennének kedvenceink punkokként
2015. december 17. 20:59
|
|
princessofuniverseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.16. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 252331 offline
|
És milyen meglepő, de tényleg nagyon jól áll nekik, sőt van aki így jobban néz ki, mint eredetiben. Bár szerintem Kristen kicsit hasonlít így Lynn Gunn-ra
2015. december 17. 21:30
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Nem rosszak, sőt némelyik jobban néz ki, mint a valóságban
Kristin és Matthew fülén viszont nagyon nagyot nevettem
Enyhén látszik a photoshop
Kristin és Matthew fülén viszont nagyon nagyot nevettem
2015. december 17. 21:34
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
Radcliffe 10/10
2015. december 17. 21:41
Néhánynak jobban is áll mint amúgy
Nekem Kristen a best
2015. december 17. 22:13
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Kreatív elgondolás, és a legtöbb jól is sikeredett, bár értelemszerűen nem csupán sötét göncökből, piercingekből, meg színes hajból áll a punk stílus. Taylor igen érdekesre sikeredett, ám még így is nehéz lenne elképzelni, amint a koncertjein effélékre tombol. Jenniferről és Chloe-ról talán választhattak volna más jellegű képeket, bár ezzel az álmodozó, illetve szende szűzlányos tekintettel talán még hatásosabb.
2015. december 18. 00:12
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Tayloron kívül az összes nagyon jó
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: