A színésznő úgy érzi, direkt akarnak kitolni vele a rendezők, amikor szerepe szerint dalra kell fakadnia.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence úgy érzi, ki nem állhatják őt a rendezők
2015. december 15. 15:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. december 15. 17:56
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
pedig tök jó hangja van
2015. december 15. 17:58
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Persze, pont vele akarnak kitolni. Tudom, hogy nem rosszindulattal mondta, de nyilvánvalóan csak neki akarnak ártani:)Teljesen normál hangja van, kellemes hallgatni, ne szégyelje. Bár nekem is normál hangom van, mégis zavarban vagyok sokszor, ez természetes, nem csak Jennifer Lawrenceval akarnak kitolni:) Adellal én is szívesen énekelnék, és abban teljes mértékben egyetértek, hogy mellette én is tátognék:)
2015. december 15. 20:23
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Lucus18 -egyetérteek veled, olyan édesek együtt *-*
D
2015. december 15. 21:38
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Én a fél karomat odaadnám ha nekem ennyire jó hangom lenne mint neki. Nem véletlen ugyan, hogy nem énekesnek ment, de szerintem azért nem annyira rossz a hangja, hogy emiatt úgy kéne éreznie hogy utálják őt a rendezők. Ha nekem kellene filmekben énekelnem, na akkor ÉN biztosan és JOGOSAN érezném úgy, hogy utálnak engem a rendezők és az univerzum egyaránt. Na de mindegy is...
2015. december 16. 00:10
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Pedig tök jó a hangja, az éhezők viadalában a dalt egyenesen imádtam!
2015. december 16. 12:46
|
|
AbsoluteChairFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.28. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 251098 offline
|
Eddig tök profinak és remek csajnak tartottam, aki megérdemelten kapott Oscart.
Most kezd egyre ellenszenvesebb lenni a nyilatkozataival, elöször "lelkiismeretfurdalása volt egy sex jelenet miatt, amit való életben nős Chris Patt-tal forgatott" most pedig ez??? mintha vmi kezdő kis szinésznőcske lenne
Több alázatot Jlaw
Most kezd egyre ellenszenvesebb lenni a nyilatkozataival, elöször "lelkiismeretfurdalása volt egy sex jelenet miatt, amit való életben nős Chris Patt-tal forgatott" most pedig ez??? mintha vmi kezdő kis szinésznőcske lenne
Több alázatot Jlaw
2015. december 16. 15:33
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
pedig jó volt a hangja az éhezőkben
2015. december 16. 15:39
Kár, hogy így gondolja, mert szerintem van érzéke az énekléshez.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: