Ugyan Gigi és Cody kapcsolata már több mint fél éve véget ért, Alli még mindig bízik abban, hogy a páros számára még van remény.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alli Simpson szerint Gigi Hadidnak még mindig Cody mellett lenne a helye
2015. december 15. 14:13
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. december 15. 15:15
Szerintem is aranyos pár voltak, de ha szakítottak, nincs mit tenni.
2015. december 15. 15:58
|
|
pleaseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 67 Csatolások: 31 Azonosító: 224679 offline
|
Édes istenem.1 héttel ezelőttig, még azt sem tudtam hogy létezik ilyen nevű csaj, most meg már lassan más cikkeket sem látok, mint hogy 4-5 sráccal van szóba hozva...Kell az ilyen ismertség, tuti jól jön.
2015. december 16. 00:22
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Ez a Zayn és Gigi dolog szerintem egyáltalán nem komoly. Mindkettő most esett át egy nagy szakításon és hát...
Na mindegy ők tudják, én mind a 2őt rühellem, de szerintem is jobb párost alkottak Codyval.
Na mindegy ők tudják, én mind a 2őt rühellem, de szerintem is jobb párost alkottak Codyval.
2015. december 16. 15:42
Szerintem sincs kizárva, hogy még egyszer összejönnek.
2015. december 17. 17:22
Csak szerintem rohej hogy ennek a csavonak mindenki megvolt mar ?
2015. december 28. 07:34
jaja Gigi "szerencsés" inkább használjuk ezt a szót arra hogy kik voltak már neki a pasiai
2015. december 28. 07:35
de Zaynt se vele akarják látni. szerintem mondanom se kell hogy kivel kéne látnunk.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: