Hosszú várakozás után végre újra van miért izgulniuk a Star Trek rajongóinak, ugyanis jövő nyáron kerül a mozikba a franchise legújabb alkotása.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett az új Star Trek-film előzetese
2015. december 15. 08:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. december 15. 12:15
Úgy látszik nem sok űr lesz benne. A STAR Trek-ben...
Legyek én a party pooper, de ez akkor is gagyinak néz ki (pedig imádom a 2009-es filmet)
Legyek én a party pooper, de ez akkor is gagyinak néz ki (pedig imádom a 2009-es filmet)
2015. december 15. 13:48
|
|
Kincsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 170241 offline
|
Hát nem is tudom....számomra a Star Trek feeling megint nem érződik, csakúgy mint az előző, 2013-as résznél. Nekem a Star Trek mindig a galaxis tudományos és békés megismerését jelentette. Azért meg fogon nézni a filmet, de a trailer sajnos nem nagyon nyerte el a tetszésemet. Ettől függetlenül imádom az egész franchiset.
2015. december 15. 16:23
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Hát rájötek hogy a Star Wars után nekik is lépnijük kell
2015. december 15. 22:09
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Nekem sokakkal ellentétben pont azért tetszik, mert valahogy más mint a sorozat. Utáltam a sorozatot, egy részt sem láttam belőle, de a film nagyon tetszik.
Ja, és kedves BlackVeilBrides-26: Valószínűeg az első Star Trek rész már akkor kész volt amikor a Star Wars legújabb része még tervben sem volt..
Ja, és kedves BlackVeilBrides-26: Valószínűeg az első Star Trek rész már akkor kész volt amikor a Star Wars legújabb része még tervben sem volt..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: