Miley Cyrus már megint önmagát parodizálja
2015. december 15. 16:41
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Ez.. sok!!! Hatalmas csalódás számomra mostanában Miley. Bár szerintem nem csak nekem. Amit most csinál, az már csak szimpla paródia, hülyeség és egyáltalán nem jó. Akinek ez tetszik.. hát gratulálok. A klip botrányos.....
2015. december 15. 16:49
Még mindig nem tudom, hogy hogyan, de egészen 23 másodpercig bíztam benne, hogy ez nem lesz olyan "Miley-s".. Hát komolyan gőzöm sincsen, hogy hogy tudott ekkorát változni, de mindegy is. Ez ugyse változtat semmin. Erre a videóra nincsenek szavak. Rossz értelemben...
2015. december 15. 17:51
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Hihetetlenül unalmas...
2015. december 15. 19:51
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Aki meg nem szereti, az minek írja ide a véleményét?[size=14][/size]
Esetleg mert ez az oldal a vélemények kinyilvánításáról szól? Állj sorba duplán legközelebb,amikor logikát osztogatnak Xoxo
Esetleg mert ez az oldal a vélemények kinyilvánításáról szól? Állj sorba duplán legközelebb,amikor logikát osztogatnak Xoxo
2015. december 15. 20:14
Agyiszintje is kb. egy babájéval vetekszik,bár még a csecsemők is értelmesebbek ennél...
2015. december 15. 20:50
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hát ez a csaj idióta....hányszor mondtam már?? Kb. milliószor, de egyre mélyebb értelmet nyer ez a szó, ha róla van szó. Hihetetlen mennyire ÉRETLEN! Azt próbálja megmutatni, hogy mennyire felnőtt és nagy lány, miközben a viselkedésével ennek az ellenkezőjét sugallja. Szánalmas.... Maga a dal szörnyű. Bár Mileyt, mint embert, egy porszemnél is kevesebbre tartom, azt tudom,hogy nagyon szép hangja van, tehetséges a csaj. Ebben a dalban viszont semmilyen érzelem vagy szépség sincsen, csakis kizárólag a feltűnési viszketegségét látom...Mi lett belőle?
2015. december 15. 21:43
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Legalább van humorérzéke. Tudom hogy könnyek pofázok de én soha sem voltam Hannah Montana rajongó, mi több... de akkor is, az önértékelésével legalább nincs semmi baj...
2015. december 16. 19:21
Ez nagyon gyerekes! A zene borzalmas és a klip is.
Borzalmas!
Utálom
Borzalmas!
Utálom
2015. december 16. 19:53
Szerintem ez tökre aranyos^^
Legalább most nem kalapácsot nyalogat,hanem cumisüveget,ez már haladás
Legalább most nem kalapácsot nyalogat,hanem cumisüveget,ez már haladás
2015. december 18. 09:25
|
|
cherrybaby89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.14. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 233369 offline
|
Borzasztó
2015. december 18. 09:35
|
|
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline
|
Nekem még mondjuk a klippjeivel nem keltett felháborodást de ez már mindennek a teteje ezt szerintem mindneki szégyelné nemhogy még felrakja a netre mert komolyan gondolja...
2015. december 26. 14:19
Nem értem miért kell ilyen nagy hőhót csinálni a klipből. Miley egy előadóművész, akinek ez egyik dolga, hogy szórakoztasson. Mellesleg a dalszöveghez illik ez a kisfilm, már a dal címe is erre utal (Gügyögés).
2016. február 17. 15:48
Itt nem Miley az őrült, hanem a videóklip tervezője -.-"
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: