Elképesztő, mit művelt Madonna Párizsban
2015. december 11. 23:28
művelt szó, nem épp a legjobb kifejezés, mert Madonna nem botrányt csinált, hanem egy megemlékezést
2015. december 12. 10:59
a címből azt hittem, hogy valami botrányt csinált. mindenesetre ez nagyon kedves volt tőle
2015. december 12. 15:09
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Facebookon szoktam látni ilyen címeket, hogy ha megosztod, akkor megtudhatod a hatásvadász- olykor abszurd- cím mögött rejlő badarságot.
Egyébként ez szép dolog volt.
Egyébként ez szép dolog volt.
2015. december 12. 20:20
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Láttam azt a videót is amibe elsírja magát a koncertjén miközbe megemlékezik az elhunytakról, nagyon tisztelem ezt az oldalát!
2015. december 12. 22:02
Bár Madonna nem tartozik a kedvenceim közé, láttam az említett koncertfelvételt és meg kell mondjam, teljesen más emberként néztem rá.
Már eleve ez a videó is csodálatos gesztus volt a részéről, hát még ez a tette, hogy elment Párizsba megemlékezni, az elhunytakról.
Akármilyen megbotránkoztató is tud lenni olykor-olykor a viselkedése, tagadhatatlan hogy e mögött egy hatalmas szív rejlik. Nagyon tisztelem is ezért!
Már eleve ez a videó is csodálatos gesztus volt a részéről, hát még ez a tette, hogy elment Párizsba megemlékezni, az elhunytakról.
Akármilyen megbotránkoztató is tud lenni olykor-olykor a viselkedése, tagadhatatlan hogy e mögött egy hatalmas szív rejlik. Nagyon tisztelem is ezért!
2015. december 13. 07:18
Ez nagyon kedves volt tőle.^^
Minden tiszteletem a tiéd Madonna.
Minden tiszteletem a tiéd Madonna.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: