Berki Krisztián megkérte Hódi Pamela kezét
2015. december 12. 10:14
Uh. Tisztelem Pamelát, amiért képes elviselni ezt a tahó embert.
2015. december 12. 18:47
én azt bírtam, amikor ez a tapló féreg (természetesen Berki) elment Londonba, hogy levágassa a kopasz fején lévő miliméter-nagyságú, egy szál haját. Nem hogy adományozna a szegényeknek, hogy boldog karácsonyuk legyen, ááá, dehogy! Ő szórja a pénzt, mert állítása szerint, "ő megteheti"..Szánalmas.. -.-
2015. december 14. 22:47
Nem is értem a pamelát hogy minek neki ez a retek..annyira nem tiszteli hogy borzalom
2015. december 16. 14:21
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
A cím megtévesztő..és Berkitől meg ez k*cs*gség szerintem...méghogy attól fél, hogy Pamela túlságosan is beleélte magát? Hát már nem azért, de szerintem már rég el kellett vna vennie feleségül...-.-' pff
2016. január 18. 11:11
|
Lizzy24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.23. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 250001 offline
|
Szinte már sajnálom szegényeket. Nem képesek normális feleség-férj viszonyt kialakítani annak ellenére hogy van egy közös kislányuk. A kapcsolatukat a pénz meg a külsőségek tartják össze, úgy-ahogy. És ez még csak nem is egy irigy, rosszindulatú komment, ahogy ők minden negatív kritikát értelmeznek. Szánnivaló, hogy nemcsak saját magukat, de még a gyereküket is eladták a médiának. Egyáltalán nem irigylem őket. Kíváncsi lennék, mit kezdenének ha mindkettejüknek (tisztességesn) dolgozni kéne, magyarországi átlagkeresetért. Már rég széttépték volna egymást. Jó dolgukban sem képesek normálisan viselkedni.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: