Irigykedni fogsz, ha megtudod, mi történt ezzel a szerencsés One Direction-rajongóval
2015. december 10. 17:09
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem semmi, tekintheti ezt a legnagyobb karácsonyi ajándéknak.
2015. december 10. 17:15
Neeeeeem nem vagyok irigy. Neeeeeem nem vagyok irigy. NEEEEEEEEEEEM vagyok irigy. Na jó az vagyok
2015. december 10. 17:57
|
|
Nani020új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 250361 offline
|
Nekem lenne egyszer ilyen szerencsém
de mennyi az esélye hogy én találkozok valamelyikőjükkel egyszer?!
Most féltékeny vagyok
♥ majd egyszer én is fel szállok egy Los Angeles-i repülőre hátha
D ♥
2015. december 10. 17:59
Pfff, egyaltalan NEM vagyok feltekeny. Ó bakker hat mit megnem adtam volna erte.
2015. december 10. 18:12
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Mázlista a csaj és csak ennyi jókor volt jó helyen
D
2015. december 10. 18:49
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Na jó, ezzel vitatkoznék XDD Egyrészt, csak egy kép készült, mert Harry aludt, és leszállás előtt lőttek pár fotót. Másrészt, mi az hogy "velem töltötte az idejét"?! Istenem, egy gépen voltak, és nem tartom valószínűnek hogy a 10 órás út alatt pont vele beszélt, ráadásul végig. Csak a 10 perces hírnév, aranyom xD Vegyük már észre hogy többet állít mint ami volt:D
2015. december 10. 19:07
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Én öt percért is eladtam volna mindenemet, biztos klassz lehetett
Habár van itt egy pár olyan "negatív" hozzászólás is amivel szintén egyet tudok érteni. Biztos klassz lehetett, habár ha mind a ketten olyan fáradtak voltak akkor hogyan jutottak el odáig hogy beszélgessenek? Ja, és még valami... Mekkora hiperszerencse kell már ahhoz hogy PONT egy 1D-rajongóval szemben kelljen ülnie? Ráadásul miért vagyok irigy?
És én mit fogok kapni karira? Minden bizonnyal fele ennyire szép ajándékot sem...
2015. december 10. 19:20
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Desteny Rose-még szerencse,hogy nem te voltál a helyében
Igen, lehet,hofgy többet állít a lány, mint ami valójában történt, de hát persze,hiszen mégiscsak TALÁLKOZOTT HARRY STYLESSAL!!! Ez azért nem semmi. Szerintem én elájultam volna. Egyébként azt a kis sztorit tegnap már láttam fb-n, szóval nem volt nagy meglepetés, és igen, minden Directioner irigy és féltékeny, de ez van. 1 nap talán nekünk lesz ilyen szerencsénk
2015. december 10. 19:40
|
|
Bereczki Anitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.12. Hozzászólás: 95 Csatolások: 2 Azonosító: 241384 offline
|
De jo neki .Tenyleg irigylem
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: