Lehet, hogy ez most élő volt (?), de korábban már számtalanszor élt a playback lehetőségével, így ne lepődjön meg, ha ezek után bárki is kételkedik benne. Az én szememben az az igazi előadó, aki minden körülmények között megtiszteli a közönséget azzal, hogy élőben énekel. ps: régen mennyivel jobb dalai voltak..
Köszönöm, pont ezt akartam írni (beleértve a kisbetűs részt is)
Annyira bírom ,hogy egyesek arra használják a komment részt ,hogy beleköthessenek valamibe. Ha nem szeretitek minek kommentet írni azzal a kijelentéssel ,hogy:"ez szar" és hasonlók.
Illetve olyan dolgokat "kifogásolnak" -vagy nem is tudom minek nevezzem- aminek semmi köze az egészhez. Nem egy olyan hozzászólás van ,hogy mennyi alapozó van rajta ,meg milyen kivágott a ruhája, hülyén áll a kontaklencse stb. Lehet , de az ilyen kommenteknek csak az a céljuk ,hogy valamibe beleköthessenek ,mert ők nem szeretik Selenát.Semmi baj nincs azzal ,ha nem szereted , de ki nem sz*rja le ezeket a dolgokat. Sok alapozó! A legtöbb énekesnőre rengeteget kennek a sminkesek fozózásokra, fellépésekre a te kedvenceidre is , más kedvenceidre is , mindenkire ,tehát ennek a hozzászólásnak baromire nincs értelme. Nem ő sminkelte ki magát, ahogy a ruhát sem valószínű ,hogy ő választotta. Ergo ez nem is feltétlen az ő ízlése. Megjegyzem ez Miley Cyrus és sok más énekes ruhájához(fellépőruha!!!!) képest apácaöltözék(semmi bajom Mileyval megjegyzem). tehát ezek a kommentek egyáltalán nem a cikkhez tartoznak aminek a témája a playback. A beszólásának a leszólását is bírom:DD Semmi köze alapból a cikkhez , de azért sokan odaírják ,hogy ez mennyire nem volt nagy beszólás(amúgy szerintem se , de abszolút nem ez a lényeg).
Szóval az ilyenek gondolkozzanak már mielőtt elkezdenek írni valamit ,mert mindenki jobban járna ha az ilyen "okosságok" nem kerülnének elő...
Lehet, hogy akik régebben hallgatták a számait azoknak playbacknek tűnhet, mert nagyon megváltozott a hangja. De szerintem jó volt (bár már ez régebbi már én is láttam csak új vagyok itt) és ez a lényeg, meghát jól tette, hogy visszaszólt. Én is ideges leszek, ha valaki beszól, ha még neki ennyien.