Selena Gomez kiakadt: playbackeléssel gyanúsították
2015. december 10. 15:57
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Domi05 hogy vagy képes ilyet mondani akárkiről is?
Nem vagyok Selena rajongó, de a kritikát és vélményt szebben is le lehetne írni. Neked sem esne jól, ha ilyeneket mondanának rólad!
Egyébként tényleg elég nehéz éve volt, kívánok neki 2016 csodálatos évet!
Nem vagyok Selena rajongó, de a kritikát és vélményt szebben is le lehetne írni. Neked sem esne jól, ha ilyeneket mondanának rólad!
Egyébként tényleg elég nehéz éve volt, kívánok neki 2016 csodálatos évet!
2015. december 10. 16:08
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Seni inkább te menj el hallás vizsgálatra!!Attól hogy a stúdióban megcsinálják a hangját attól még nem fejlődik xD És tudok mondani olyan aki soha nem ejtett hamis hangotnem is egyet Pl Celine Dion,Whitney Houston,Freddie Mercury,Michael Jackson többet is tudnék szóval kedves Seni ebből látszik a te tapasztalatlanságot és hozzá nem értésed
2015. december 10. 16:11
|
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline
|
Niki, nem kívánok vitába szállni veled, mert akkor a te szintedre kellene lemennem, azt pedig inkább kihagyom. Tanuld meg elfogadni, hogy nem mindig neked van igazad. Akiket felsorotál is elkezdték valahol, nem születik hibátlan hanggal senki. Hidd el, nekik is voltak hamis hangocskáik annak idején.
2015. december 10. 16:13
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Seni hát igen maximum 10 évesen!!Én nem vitázom csak azt kellene megérteni hogy Selenának egyszerűen nincs tehetsége és kész!!23 éves és olyan hamis hanggal rendelkezik mint még senki!!
2015. december 10. 16:20
|
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline
|
Ne haragudj de sajnos te tényleg nem tudod felmérni, mi hamis, meg mi nem.. :/ Igen, 10, s még valószínű 20 évesen is akadtak bakik. Hosszú az út, mire eljutnak az előadók arra a szintre, ahol az általad felsoroltak vannak. Tetszik vagy sem, Selena fejlődik, ebben egyáltalán nem volt hamis, ha beismered, ha nem. Lehet erről civakodni napestig, de értelme nincs sok. Mint mondottam volt, igen, ő is volt hamis már, hogy csak fogtam a fejem. Azonban nem ebben az előadásban, ilyen egyszerű.
2015. december 10. 16:26
Szerintem csúnya dolog ilyennel vádolni, különben is, szinte már minden előadó használt playbacket, Selena is egy közülük, már ha igaz ez a hír. Az, hogy itt szidjátok a sáros földig, nem sok pozitívumot mutat a jellemetekből.
(Ne savazzatok, én csak leírtam a véleményemet, ami itt szerintem engedélyezett, de szóljatok, ha én tudom rosszul.)
(Ne savazzatok, én csak leírtam a véleményemet, ami itt szerintem engedélyezett, de szóljatok, ha én tudom rosszul.)
2015. december 10. 16:27
|
Senivisszatérő vendég |
|
Igen, a rajongók. Lehet fura, de én a semleges tábort erősítem.
Nincs azzal baj, ha van véleményed(egyébként 600 ! jel nélkül is értem ám, amit írsz), legyen is, de tudnod kéne azt is beismerni, ha adott esetben nincs teljesen igazad.
A hiedelmekkel ellentétben, ez se nem ciki, se bün, de még a büszkeseged sem megy rá...
2015. december 10. 16:31
Nagyon bem bírom Selenát,de azt meg kell hagyni,hogy nagyon szép hangja van. Csúnya dolog őt ilyennel megvádolni!
2015. december 10. 16:31
|
|
|
Szerintem meg teljesen igazam van és szerintem te is azt hiszed hogy neked van teljesen igazad.Na de mind1 is,szerintem tehetségtelen szerinted nem.Ez van.
2015. december 10. 16:34
|
Senivisszatérő vendég |
|
Nem, én nem hiszem, hogy teljesen igazam van. Látom nem figyelsz.
Direkt mondtam, hogy volt már ő is hamis, csak nem most. De nem pazarlok erre több időt, ha egyszer nem megy a szövegértelmezés sem. Megyek inkább olvasni tovább.. Szép estét.
2015. december 10. 16:39
Lehet, hogy ez most élő volt (?), de korábban már számtalanszor élt a playback lehetőségével, így ne lepődjön meg, ha ezek után bárki is kételkedik benne. Az én szememben az az igazi előadó, aki minden körülmények között megtiszteli a közönséget azzal, hogy élőben énekel.
ps: régen mennyivel jobb dalai voltak..
ps: régen mennyivel jobb dalai voltak..
1 felhasználónak tetszik:
TearsOnMirror
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.