Az FX berendelte az Amerikai Horror Story hatodik évadát
2015. december 09. 20:44
Angela Bassett is jöhetne. A Coven-ben tetszett az alakítása
2015. december 09. 21:52
Nekem pont nem tetszik annyira,hogy Lady Gaga benne van a Hotel-ben.Nem is vele van a baj hanem a szerepével.Sokkal jobb lenne Jessicával.De annyra jó,hogy lesz 6.évad.
2015. december 09. 22:15
|
|
VivianDarkbloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 240093 offline
|
Egy új albumnak jobban örülnék, mint egy szerepnek a következő évadban, ha Lady Gagáról van szó. Persze, ha úgy dönt, hogy inkább színészkedik, annak is nagyon fogok örülni.
Jessica rettentően hiányzik, valamai Coven béli karakter kell neki.
Jessica rettentően hiányzik, valamai Coven béli karakter kell neki.
2015. december 09. 22:40
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Alig várom :3 Remélem Evan Peters is benne lesz
2015. december 09. 22:55
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Azt hiszem én most elmegyek a sarokba és szívrohamot kapok ...
D
Nem tudok már mit mondani. Ekkora hatással rám, mint az AHS még egy sorozat se volt. Egyáltalán nem az én stílsom és egy két jelenetnél még meg is lepődtem,hogy nem kavarog a gyomrom. A horrort se szerettem soha, ez valahogy mégis más.
Ryan Murphy-nek köszönhetően rengeteg új és borzasztóan tehetséges színészt ismerhettem meg. ♥
Nem tudok már mit mondani. Ekkora hatással rám, mint az AHS még egy sorozat se volt. Egyáltalán nem az én stílsom és egy két jelenetnél még meg is lepődtem,hogy nem kavarog a gyomrom. A horrort se szerettem soha, ez valahogy mégis más.
Ryan Murphy-nek köszönhetően rengeteg új és borzasztóan tehetséges színészt ismerhettem meg. ♥
2015. december 10. 21:34
|
VarMarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 246878 offline
|
Istenem, de boldog lennék, ha Jessica Lange visszajönne.
Sanszos, hogy Ryan Murphy nem fogja elengedni se Sarah, se Evan kezét. Sőt, még Finn-t se. Számíthatunk Kathy Bates-re is (bár szerintem nem sokat tesz hozzá a sorozathoz a 4. évad óta), Angela Basett-el is így vagyok.
Nagyon örülök a 6. évadnak. Annyira kíváncsi vagyok, hogy miről fog szólni a 6. évad, mert egyszerűen egy ötlet se jut az eszembe
Remélem az végre hozni fogja az Asylum szintjét. Bár a Hotel már így is felülmúlta a 3-4. évadot a szememben.
Sanszos, hogy Ryan Murphy nem fogja elengedni se Sarah, se Evan kezét. Sőt, még Finn-t se. Számíthatunk Kathy Bates-re is (bár szerintem nem sokat tesz hozzá a sorozathoz a 4. évad óta), Angela Basett-el is így vagyok.
Nagyon örülök a 6. évadnak. Annyira kíváncsi vagyok, hogy miről fog szólni a 6. évad, mert egyszerűen egy ötlet se jut az eszembe
2015. december 10. 22:47
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Olvastam egy olyan kommentet, hogy Jessicát valaki unja a sorozatban. Ehhez csak annyi hozzáfűzésem lenne, hogy akkor lehet mi két külön sorozatot nézünk, hiszen Jessica Lange a magja (volt) a sorozatnak, korunk egyik legtehetségesebb (semmi túlzással) színésznője. Mind a 4 évadban úgy játszotta a karakterét, hogy az valami fenomenális!
2015. december 11. 18:31
Mindhármuk visszatérésének borzasztóan örülnék, nagyon örülök, hogy lesz 6. évad.
2015. december 12. 18:48
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
atyaég visszatér Jessica!!
2016. január 03. 13:33
|
|
SelinaKyleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.01. Hozzászólás: 98 Csatolások: 44 Azonosító: 252802 offline
|
Imádom az AHS-t.
Lady Gaga nagyon jól alakít az 5.évadban.Örülök neki,hogy lesz 6. évad is!.
2016. augusztus 10. 22:55
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Jessica annyira orulok nélkule nem igazi az AHS
Már nagyon várom *-* még ,akkor is ha szeptemberbe jon
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: