Louis Tomlinson becsajozott?
2015. december 10. 18:52
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Nincs gyerek, remélem tudjátok. Louis leszarja Brianát. Köszönjük Modest a pöpec ps-eket arról a ribiről, de nem tudsz átverni xD
Másrészt a "randizós" képen csak nekem nem tűnt fel semmilyen randi körülmény? Inkább csak valahol találkoztak, vagy elmentek valahova, és ennyi. Ez lehet csak egy baráti dolog is.. De mindegy.
Másrészt a "randizós" képen csak nekem nem tűnt fel semmilyen randi körülmény? Inkább csak valahol találkoztak, vagy elmentek valahova, és ennyi. Ez lehet csak egy baráti dolog is.. De mindegy.
2015. december 12. 16:51
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Amikor először megláttam a képet tökre azt hittem hogy Louis előző barátnője, Eleanor van a képen
2015. december 12. 19:07
Annyira utálom mikor,kép alapján már rögtön azt hiszik,hogy együtt vannak. Annyira irritáló. Egyébként arról ne is beszéljünk,hogy a második képen egy Eleanor 2 látható. Ilyenkor megkérdezném Louist,hogy mi van csak nem hiányzik?:'D
2015. december 21. 11:32
|
|
Noémiiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.28. Hozzászólás: 248 Csatolások: 3 Azonosító: 247338 offline
|
Én nem étem sok ember gondolkodásmódját...
Ha nem szereti Eleanort ak minek feküdt le egyáltalán vele nemhogy még babát is csinált neki...megértem h véletlen volt de ak minek csinálták?!
És az h még más csajjal randizgat(ha igaz)az már tényleg köcsögség...
Ha nem szereti Eleanort ak minek feküdt le egyáltalán vele nemhogy még babát is csinált neki...megértem h véletlen volt de ak minek csinálták?!
És az h még más csajjal randizgat(ha igaz)az már tényleg köcsögség...
2016. február 01. 20:06
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Fhu Modest megint kezdi.........
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: