Louis Tomlinson becsajozott?
2015. december 09. 19:15
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Dorka0619 attól még,hogy van barátnője, lehet tökéletes apuka. Amigor kiderült Briana terhessége, mindenki tudta,hogy nincsenek együtt, szerencsétlen gyerek véletlenül jött össze. Nem szeretik egymást, így természetesen a gyerek ellenére is csak barátok maradnak, érzelmek nélkül mi más? Én nagyon sok boldogságot kívánok nekik, ha egyáltalán igazak a hírek. Biztos vagyok benne,hogy Louis barátnő mellett vagy nélkül is nagyszerű apuka lesz
2015. december 09. 19:21
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Ahogy olvasom az előttem íródott hozzászólásokat,erősen elszomorodom. Igazatok van, én még a mai válásokat sem támogatom,mert mindig a gyerek issza meg a levét, de úg gondolom, ez azért jobb annál. Amikor egy gyerek, mondjuk 10 évig normális családban nevelkedik és azután elválasztják az apától vagy anyától, az egy nagy trauma. Míg ha a gyerek így szokja meg, tudja,hogy nem élnek együtt, de számíthat bármikor a szüleire, nem lesz semmilyen trauma az életében ezzel kapcsolatban. Biranával kijelentették,hogy csak barátok, a baba véletlen volt, visszaforgatni az időt, sajnos már nem tudják. De nem várhatjátok el tőlük,hogy e miatt sohase legyen párkapcsolatuk, hiszen a gyerek! Szerintem sokkal nagyobb probléma, amikor egy rendes családban az egyik szülő megcsalja a másikat, hatalmas patáliát rendeznek válás stb...és szerencsétlen kisgyerek fel sem tudja fogni...már pedig valljuk be, ebből az esetből jóval több van!!!
2015. december 09. 19:38
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Áááá imádom Daniellet, és ha valami tényleg alakul akkor sok szerencsét.De jó!
2015. december 09. 20:43
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
szép lány
mondjuk nem tudom mi lesz ebből....
mondjuk nem tudom mi lesz ebből....
2015. december 09. 20:58
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Aranyos együtt
Bár nem tudni, hogy mennyire igazak ezek a hírek...
Bár nem tudni, hogy mennyire igazak ezek a hírek...
2015. december 09. 21:55
Még csak a kezét sem fogja,mit csajozna?
Már egy lány társaságában se lehet mert azonnal csajozik.
2015. december 09. 22:40
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Csak engem emlékeztet ez a lány Eleanor-ra?
2015. december 09. 22:46
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Engem is Eleanora emlékeztet xd azon a képen tök úgy néz ki mint Ő
2015. december 09. 22:52
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Tök cukik együtt
Illenek egymáshoz:) Persze szerintem egy kép nem azt mutatja egyből hogy járnak és randiznak lehet csak baráti beszélgetésre ugrottak le valahova:) Ezt csak ők tudják
Amúgy szerintem is hasonlít Eleanorhoz:)
Amúgy szerintem is hasonlít Eleanorhoz:)
2015. december 10. 07:11
Sokan szidjátok itt Louist, hogy gyereket vállalt, ráadásul az a baba egy másik nőtől lesz. De azt azért ne felejtsük el, hogy nem akarták, hogy így legyen. Véletlenül történt, és hiába nagyon rossz ezt leírni, de így van. És ha jobban belegondolunk ez olyan, mint amikor 2 szülő elválik, és később az egyik félnek párja lesz. Sokan élnek így, hogy őszinte legyek én is. Louis nem szereti Brianat, úgy ahogy lehet Danit fogja, és nem tartanám igazságosnak ha emiatt nem lehetne boldog. Jó apuka lesz barátnővel és anélkül is.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: